Megnyitott a Rózsadomb legújabb és legfrissebb gyöngyszeme, a Hello Buda

A Rózsadomb szíve is tartogat mostantól meglepetéseket, érdemes lesz többször is útba ejteni, hiszen a frissen nyílt Hello Buda nem akármilyen lehetőségekkel kecsegtet.

A Rózsadomb Center tőszomszédságában nyílt meg a Rózsadomb legújabb és legfrissebb gyöngyszeme, a Hello Buda Fresh Market. A piachangulaton túl azonban jóval sokszínűbb profillal lehel életet a környékbe a hely, hiszen részben szórakozóhely, részben termelői piac, részben kulturális helyszín, ahol aztán tényleg mindenki megtalálhatja a számításait.

Minden második pénteki nap például a divatról, dizájnról és a közösségi vásárok hangulatáról szól, ekkor a tér a Divat PLACC-é, hogy aztán a hangulat minden szombaton Finom PLACC-ba forduljon át és átadja helyét a termelői portékáknak. A Hello Budában havonta egyszer a vasárnap sem marad tétlen, ezen a napon a kutyásokat várják tematikus piacozásra EB OVO PLACC címén.

A mennyei termelői portékák mellett persze budapesti füleknek nem ismeretlen helyek is megtalálhatók lesznek itt, olyan mint a The Fishmonger, a japán vonalat erősítő Wafu, a Hússzabóság, az újdonsült fagyimennyország a Cloud9, illetve az Újlipótvárosból már jól ismert Három Tarka Macska is felbukkan itt pékségével.

Ha pedig a nagy piacozásokban kicsit megfáradva, a sok-sok jóság súlya alatt kicsit megpihennénk nézzünk szét a street food fogások között a Crunchy, a Steak Sense vagy a Fishmonger tengeri halas büféjénél, kérjünk pizzát vagy hajtsunk fel egy kávét az egész nap nyitva tartó bárban, délután vagy este pedig kanyarodjunk vissza ide akár egy kis zenével megspékelt jéghideg frissítőre, akár egy közös meccsnézésre.

Elérhetőség:

1025 Budapest, Törökvész út 93/A
hellobuda.hu