Sapka, sál… Utasbiztosítás!

Egyetemi sítáborba készülsz a szaktársaiddal? A nagyi nyár óta nyaggat, hogy vidd el a bécsi karácsonyi vásárra? Esetleg sikeres volt az Erasmus-pályázatod, és jövőre külföldön tanulsz majd? Bármelyik állítás is igaz rád, és bárhová is utazol, az Allianz segítségével biztonságban leszel! 

Gondolkodj előre!

Az Allianz friss, reprezentatív kutatásából kiderül, hogy a fiatalok a legkevésbé óvatosak: 35 év alatt ugyanis csak minden harmadik rendszeres utazó köt minden alkalommal biztosítást. Ennek a magyarázata, hogy sok válaszadó egyszerűen úgy gondolja, felesleges az utasbiztosítás, hiszen úgysem eshet külföldön semmi baja. Természetesen a pozitív hozzállást mi is értékeljük, ugyanakkor mégsem ajánlott nekivágni egy külföldi útnak megfelelő védelem nélkül.

Az Allianznál szerencsére garantáltan megtalálhatjuk, amit keresünk, és az sem probléma, ha későn kapcsolunk, mivel akár utazás előtt 2 órával is megköthetjük utasbiztosításunkat online. 

Biztonság minden helyzetben

Az Allianznál számos utasbiztosítási csomagból választhatsz igényeidnek és élethelyzetednek megfelelően, majd meg is kötheted azt online pár perc alatt. Ráadásul, ha ezt az opciót választod, akkor akár 25 százalék kedvezményt is kaphatsz az Allianz Hűségprogramhoz csatlakozva az első kötéskor!

Az Allianz Téli Sportok utasbiztosítását a téli sportok szerelmeseinek ajánljuk, mely megköthető síelésre, snowboardozásra, de akár szánkózásra és korcsolyázásra is! A speciális biztosítás ezen felül kiterjed a fel nem használt síbérletre, a hegyi és helikopteres mentésre, sőt akár a sportolás során okozott személyi és vagyoni károk miatti költségekre is, ha kijelölt pályán űzöl téli sportot. Ha pedig  vonz a szűz hó, és pályán kívül is szeretnéd élvezni a téli sportolás örömeit, az Extrém Sportok utasbiztosítás való neked!

Az Útitárs utasbiztosítás a legjobb választás, ha családdal vagy barátokkal tervezel külföldi városlátogatást, vagy tanulmányaid, esetleg egy nyelvtanfolyam miatt tartózkodsz külföldön legfeljebb 90 napig. Ezzel a szolgáltatással felkészülhetsz olyan váratlan helyzetekre is, mint például a járatkésés, a külföldre vitt vagyontárgyak ellopása, vagy egy baleset.

Végezetül az Útitárs XL utasbiztosítás azoknak a legideálisabb, akik hosszabb időt, de legfeljebb 1 évet terveznek külföldön eltölteni turistaként, munkavállalóként, vagy tanulmányaik folytatása miatt. Ha ezt az opciót választod, akkor az Útitárs biztosításhoz hasonló védelmet kaphatsz egy kibővített időtartamra.

További részletes tájékoztatást az elérhető szolgáltatásokról az Allianz weboldalán találsz, ahol egyúttal kedvezményesen meg is kötheted utasbiztosításodat pár perc alatt!