Pénteken visszatér Magyarországra Nick Vujicic

A NEM ADOM FEL Alapítvány és az EZ AZ A NAP! szervezésében harmadik alkalommal érkezik hazánkba a világhírű motivációs előadó. 

A világhírű prédikátor és motivációs előadó, Nick Vujicic karok és lábak nélkül született ugyan, de mára számos ember példaképévé vált. A NEM ADOM FEL Alapítvány és az EZ AZ A NAP! szervezésében október 25-én, pénteken harmadik alkalommal látogat Magyarországra, sőt ezúttal az erdélyi Sepsiszentgyörgyre és Kolozsvárra is elviszi műsorát.

Budapesten a közönség a Papp László Sportarénában találkozhat vele, ahol 2 előadást is tart: délelőtt 11 órakor általános és középiskolás diákok számára, este 19 órakor pedig a felnőtt korosztálynak. A fiataloknak szervezett alkalomra már most mind a 11.000 rendelkezésre álló belépő elkelt, de élő internetes közvetítés segítségével bárki meghallgathatja Vujicic hiteles, életközpontú üzenetét önmagunk és mások elfogadásának fontosságáról. A második időpontra jegyek még korlátozott számban kaphatók a Broadway jegyiroda weboldalán.

A programon fellép továbbá a fogyatékossággal élő előadókból álló Nemadomfel Együttes, Csiszér László és Prazsák László; valamint Kolozsváron rajtuk kívül színpadra lép Böjte Csaba, a Domschy Mercédesz és Péntek Attila duó, a Believe nevű ezerfős román felekezetközi kórus, illetve a palettát színesítik helyi közösségi csoportok is.

Az előadásokat végig szinkrontolmácsolás kíséri, de ezzel egy időben jelnyelvi szolgálat is segíti a hallássérült résztvevőket a könnyebb megértésben. A szervezők a bevétellel a Nem Adom Fel Léleköntő programját és a Csíkszeredai Mozgássérült Központ megépítését szeretnék támogatni.