5 különleges randihelyszín Óbudán

Ha a belvárosi nyüzsgést túl soknak érzed, Óbuda az ideális hely a kikapcsolódáshoz. Budapest III. kerületében kedvükre andaloghatnak a szerelmesek, anélkül, hogy minden sarkon rájuk dudálna néhány dühös sofőr, vagy magával sodorná őket a munkából hazasiető embertömeg. Egy szó, mint száz, a gyakran zöld oázisnak nevezett kerület izgalmas programokkal, de nyugodt környezetben vár mindenkit.

Csodák Palotája

Olyan randira vágysz, amely közben közös élményeket szerezhettek? Hogy elkerüljétek a kínos csendet, érdemes olyan randihelyet választani – főleg ha az első alkalomról van szó -, ahol van mivel elfoglalnotok magatokat, közben pedig észrevétlenül megindul a beszélgetés, ismerkedés. A Csopa pont egy ilyen hely: szavak nélkül is nagyon sokat megtudhattok a másikról. 3-4 órás kellemes időtöltés, szív alakú ajándéklufi a pénztárnál, randikedvezmény, játékok és közös tanulás, részletek pedig ITT. 

Egy különleges randi a Csodák Palotájában?

Kobuci Kert

A Zichy-kastély udvarán található Kobuci Kert egy fákkal teli hangulatos udvar, ahol szinte minden este élőzene várja a látogatókat. Júniusban világzenei napoknak, júliusban pedig blues fesztiválnak ad otthont a Kobuci, a mennyei illatot árasztó street food ételek és italok viszont minden nap csábítanak.

Az óbudai Kobuci Kert is ideális helyszín a szerelmeseknek

Pastrami Étterem

A Pastrami különlegessége a tágas belső tér, a nemzetközi ételkínálat, a minőségi borválaszték és persze az a tény, hogy figyelhetjük a szakácsokat munka közben, amíg az ételeinket készítik. Ebéd vagy vacsora után jóleshet egy séta az ókori amfiteátrum körül, amelynek érdekessége, hogy az aréna átmérője még a római Colosseuménál is nagyobb! További infó ITT.

A vacsora klasszikus randiprogram

Esernyős Kávézó és Gázlámpa Kioszk

A macskaköves Fő tér sarkán álló, a szomszédos esernyős szobrokról elnevezett Esernyős Kávézó szintén nagyon jó helyszín egy kellemes beszélgetésre. Akár a teraszt, akár a Gázlámpa körüli kiülős részt, akár a belső udvart választjuk, a kellemes időtöltés garantált: a finom kávékülönlegességek mellett nyáron akusztikus koncerteket is élvezhetünk a Warm up Udvar programsorozat keretében, illetve havonta egyszer Wine Time DJ élőzenével összekötött borkóstolón is részt vehetünk. Még több programért kattints IDE.

Budapest varázslatos helye az óbudai Fő tér

Római-part

A Római-part Budapest talán legtökéletesebb randihelyszíne, amennyiben vonz titeket egy romantikus séta a folyóparton, a hekkezés és a sok hangulatos parti hely, például a Fellini Kultúrbisztró filmklubbal és élő zenei koncertekkel. Szintén a parton található az Alfa Art Hotel, ahol akár egy hétvégét is eltölthettek édes kettesben.

A Római-part Budapest talán legtökéletesebb randihelyszíne

+1 tipp: Óbudai randi kerékpárral

Érdemes az óbudai helyeket akár biciklivel is felfedezni, ehhez tudtok kerékpárt kölcsönözni a Berguson Kerékpárkölcsönzőben, amely a Szentlélek téri HÉV megállótól, illetve a Fő téri Esernyős Kávézótól szintén 2-2 perc sétára található és nagyon kedvezményesen kínál kölcsönzési lehetőséget. Tandembérlésre is van lehetőség, ha valami igazán különleges élményre vágytok.

Óbudai randi kerékpárral

További óbudai programokért kattints IDE, általános turisztikai információkért pedig látogass el a visitobuda.hu-ra.