Őrületes leárazás, itt szerezd be a nyári szetted!

Indítsd a nyarat shoppingolással! 2019. június 6-8. között az ÁRKÁD-ban számos világmárka nyári kollekciójából válogathatsz, és kedvenc darabjaidat 20, 30 vagy akár 50%-os kedvezménnyel szerezheted be ingyenesen nyomtatható vagy digitális kuponok segítésével.

Itt a nyár, de a te gardróbodban még a kardigánok uralják a polcokat? Reggelente tanácstalanul állsz a tükör előtt, hogy mit vegyél fel, mert már unod a régi ruháidat vagy még nem találtad meg a kedvenc idei szettjeidet? Akkor június 6-a és 8-a között irány az ÁRKÁD, ahol 10-50%-os kedvezmények mellett frissítheted a ruhatáradat!

Akár a munkahelyre keresel elegáns, mégis az időjárásnak megfelelő outfitet, akár romantikus vacsorára vagy szabadtéri koncertre szeretnél egy színes, feltűnő ruhát, vagy ha a barátokkal szervezett grill partin szeretnél tündökölni, az ÁRKÁD-ban biztosan találsz számodra megfelelő ruhadarabot. A hétvégi kirándulásokhoz, nyaraláshoz szükséges sportosabb holmikat vagy fürdőruhákat is beszerezheted a Kuponnapok alatt. Sőt, akkor is az ÁRKÁD shopping ünnepén a helyed, ha csak meglepnéd magad valamivel kezdeményes áron, hiszen mindenki megérdemel egy kis kényeztetést egy stresszes hét után.

Ráadásul most nem kell azon idegeskedned, hogy időben beszerezd a kuponokat. A Kuponnapok rendhagyók abból a szempontból, hogy a kedvezményre jogosító kuponokért nem kell újságárushoz menned: elég a bevásárlóközpont honlapjára kattintanod, ahonnan kinyomtathatod a kuponokat. Amennyiben nincs nyomtatód, akkor sincs miért izgulnod. Az akció ideje alatt az ÁRKÁD-ban külön erre a célra kihelyezett standoknál, hostessek segítenek abban, hogy ingyen a kezedbe vehesd a kedvenc üzleteid kuponját. Ha viszont ezzel sem otthon, sem a bevásárlóközpontban nem akarsz időzni, akkor lépj fel az ÁRKÁD Facebook oldalára, nyomj az „Üzenet küldése” gombra, és kérdd a kuponokat a Plázacicától, a bevásárlóközpont chatrobotjától – így a digitális kuponokkal a környezetet is véded.

Te tudsz ennél jobb nyárindító programot? Kattints a közel 90 kuponért és vágj bele a nyárba a legmenőbb darabokkal!