Izgalmas ízeket hozott össze a BrodyLand és a GHRAOUI
A menü: prémium csokoládé & egyedi koktélok

Koktél- és csokoládékóstolót tartottak nemrég a BrodyLand 2019-ben megnyitott, 5. helyszínén, a The Workshopban, amely több szempontból is különleges. Egyrészt azért, mert kizárólag tagjai, és azok vendégei előtt áll nyitva, másrészt mert a 100 évvel ezelőtt az épületben dolgozó bőrdíszművesek és cipészek inspirálták.

Ebbe a modern, mégis a múlt szellemét megidéző környezetbe invitált minket a BrodyLand és a GHRAOUI egy közös kóstolóra. Az isteni csokoládékat utóbbi szállította, a koktélokért pedig az “AlchemistsNights-Koktélok Kulturális Kontextusban” rendezvénysorozat megalkotója, és a BrodyHouse cégcsoport hivatalos Ital Főura, Dez O’Connell, valamint Metzger László, a The Workshop díjnyertes bartendere, bar managere felelt.

Fotó: Rittling Csaba

Ízek & élmények

Kettőjüket kérték fel, hogy  a Ghraouival szorosan együttműködve alkossanak meg olyan koktélokat, amelyek ízben kiválóan párosíthatók a fenséges csokoládékkal. A központi vezérfonal az volt, hogy a csokoládé ízvilága jusson kifejeződésre az azt kísérő koktélokon keresztül. Sok íz került fel a palettára; a teljesség igénye nélkül: rebarbara, gyömbér, kókusz, kávé, füst, csonthéjasok, ánizs és citrusok.

Mi már megízlethettük Dez és Lackó koktélkreációit, ezért első kézből mondhatjuk, különlegességek születtek; az átlagos, gyümölcslevekkel, szirupokkal és jégkockákkal feltuningolt italok helyett (amelyeket mi szintén nagyon szeretünk), olyan koktélokat komponáltak a srácok, amelyek között még az erősebb italhoz szokott férfiemberek is találnak számukra imponáló ízvilágot. Persze lightosabb variációkból, mint amilyen a személyes kedvencünk a Strawberry Cheesecake, (lillet Rosé, BCN gin, rebarbara, gyömbér, és Copperhead Aperitivum) sincs hiány az ajánlatok között.

Fotó: Rittling Csaba

Minket meggyőztek!