Kék koktélok és egy nemes ügy – Te is segíthetsz!

Április 2-án világszerte megemlékeznek az Autizmus Világnapjáról. Mivel a kék az autizmussal élők közös színe, ezen a napon több országban kékbe borulnak az ismert nevezetességek. Sőt, Budapesten már a koktélok is.

A Kis Lépések Alapítvány izgalmas kék kampánya áll a háttérben, és egy italújdonság, konkrétan a Little Step névre keresztelt kék koktél, amelyet Dez O’Connell (díjnyertes koktélkreátor) és Metzger Lackó, a Brodyland profi mixere közösen alkottak meg. A friss, tavaszi, mesés ízű és csodálatosan kék koktél megvásárlásával fontos ügyet, az autizmussal élő gyermekek fejlődését támogatod. A befolyt összeg a Kis Lépések Alapítvány segítségével jut el a megfelelő helyre.

Üss két legyet egy csapásra, kóstolj és jótékonykodj! Az alábbi helyeken alkoholos és alkoholmentes formájában április 1-7 között ismerkedhetsz meg a Little Step koktéllal.

Külön kezdeményezéssel további segítő a DOBLO borbár, ahol minden pohár vagy üveg „Préselő Borház Rozé 2018 Tokaj” elfogyasztásával támogatod az alapítványt.

Az alapítványról

Céljuk, hogy széles körű támogatást nyújtsanak az autizmus spektrum zavarral élő gyermekek és családjaik részére. Egy család számára a diagnózist követően tizedmásodperc alatt ezernyi kérdés merül fel, melynek mindegyike súlyosnak hat, de ami talán a legnehezebb, megbirkózni a gondolattal, hogy mostantól egy másik út vár rájuk. az alapítvány fontos feladatának tekinti, hogy az autizmussal élő gyermekek és családjaik számára ezt az utat széppé, mosolygóssá és maradandóvá varázsolja.

Minden gyermek egyedi, ezért szakembereik egyénre szabott programot dolgoznak ki evidenciaalapú, a triász területeire építő, átfogó, viselkedéselemző terápiás módszert alkalmazva. Napjainkban egyre nehezebb eligazodni a különböző gyógyulást ígérő, tudományos alapokat nélkülöző megközelítések útvesztőjében.
Szakembereik az egyetlen nemzetközileg elfogadott és bizonyított, etikus terápiás megközelítést (ABA) választották annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjanak segíteni a gyermekeknek.

Tudj meg többet az alapítványról ide kattintva!