Így nyerhetsz álomutat a varázslatos Egyiptomba

Legalább három okból érdemes 2019-ben éves Budapest-bérletet vásárolnunk, ha rendszeresen igénybe vesszük a fővárosi közösségi közlekedést. Egyrészt időt spórolhatunk, hiszen mindössze évi egy alkalommal kell bérletvásárlással foglalkoznunk; másrészt több mint egy havibérlet árát, 11 ezer forintot takaríthatunk meg. Nyomós érv a harmadik is: aki regisztrálja megvásárolt éves Budapest-bérletét, nyolcnapos álomutazást nyerhet az egzotikus Egyiptomba, vagy további értékes díjakkal lehet gazdagabb.

Spórolsz és még nyerhetsz is!

Divatos szó manapság az előtakarékoskodás. Ugyanakkor keveseknek jut eszébe ez a kifejezés, ha a közösségi közlekedésről van szó, pedig aki előre gondolkodik és tervez, az itt is jól jár. Hogy miért? A fővárosi közösségi közlekedésben használatos felnőtt havibérlet ára 2013 óta nem nőtt (sőt 2014-ben csökkent is), jelenleg 9500 forint. Ha mind a 12 hónapban vásárolunk egyet, akkor az év végére 114 ezer forintot költünk a közösségi közlekedés használatára. Amennyiben egy évre előre „megfinanszírozzuk” saját utazásunkat, az éves bérlet típusától függően akár 103 ezer forintból is megúszhatjuk, ezzel pedig több mint egy havibérlet ára a zsebünkben marad. Tehát ha az a kérdés, megéri-e, a válasz határozott igen.

De hogyan vehetsz részt a nyereményjátékon? 

A Budapesti Közlekedési Központ most induló nyereményjátékával még vonzóbbá teszi ezt az egyébként is megalapozott döntést: aki 2019. február 11-ig éves Budapest-bérletet vált, és a megvásárolt szelvényeket az erre a célra létrehozott felületen regisztrálja, sorsoláson vehet részt, melynek fődíja egy 8 napos / 7 éjszakás álomutazás két fő részére Egyiptomba, Sharm el-Sheikbe az OTP Travel felajánlásából, de további nyeremények is gazdára várnak.

blank

További nyeremények

10 darab 50 alkalmas csoportos bérlet a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőbe, valamint 10 darab egy évig érvényes páros mozibérlet a Cirko-Gejzírbe.

Ráadásul, aki jelenleg is rendelkezik érvényes éves bérlettel, vagy 2019. januárjától utazik ilyennel, és bemutatja a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (Budapest VII., Rumbach Sebestyén utca 19–21.), a készlet erejéig (200 darab) elhozhat egy páros belépőt, mely az Országos Széchényi Könyvtár „A Corvina könyvtár budai műhelye” kiállítására szól. Mindemellett az évesbérlet-vásárláshoz kapcsolódó kedvezmény, hogy az éves MOL Bubi-bérletet is fél áron vehetik meg.

blank

A közhiedelemmel ellentétben az éves bérlet nem egyetlen szelvényből áll: minden hónapra külön-külön papirost jelent, azaz – ha nem hordjuk magunknál egyidejűleg mind a tizenkettőt – lehetetlen egyszerre elveszíteni az egész évre előre megváltott utazási jogosultságot. Ezzel szemben úgy lehetünk tizenkét havibérlet tulajdonosai, hogy mindössze egyetlenegyszer töltöttünk időt a bérletvásárlással. Az éves Budapest-bérlet megvásárolható a BKK bármelyik 13 fővárosi ügyfélközpontjában, továbbá a jegy- és bérletpénztárakban. A részletes játékszabályért keresd fel a BKK játékleírását.