Szerezz értékes szakmai tapasztalatot az Y Generáció Iskolaszövetkezet közreműködésével!

Legyen ősz, tél, tavasz, vagy nyár, az Y Generáció Iskolaszövetkezetre minden évszakban számíthatsz, ha munkát vállalnál. Tudatosan terveznéd a jövőd? Ez a cikk neked szól!

Tudod mi az, amivel alaposan megkönnyítheted a dolgod amikor tanulmányaid befejeztével munkakeresésre adod a fejed? Kérdésünkre a válasz: a tapasztalat. A gyakornoki pozícióknak hála a zsebpénz kiegészítése mellett hasznos gyakorlatra tehetsz szert, ami minden munkáltató szemében pozitívum. Akár a vendéglátás vagy a kereskedelem területén keresgélsz, akár irodai munkát vállalnál, az Y Generáció honlapján számos lehetőség közül választhatsz. Segítségként kiemelünk néhány lehetőséget, ami téged is érdekelhet!

#1 Toborzási gyakornok

18 éven feletti, nappali vagy passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákot keresnek, aki heti 16 órában segítene be toborzással kapcsolatos feladatokban. Ha érdekel a HR világa, ez a lehetőség mindenképpen megér egy próbát! A részleteket itt találod.

#2 Szakmai gyakornoki program

Pénzügyi területen tanulsz? Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányaid mellett munkát vállalhatsz heti 20-25 órában, egy multinacionális cég Accounts Receivables osztályán. Pillants be a kulisszák mögé, szerezz értékes tapasztalatot! Részletekért kattints ide!

#3 Szerviz technikus gyakornok

Gamer vagy? Talán EZ az álommunka, amire mindig vágytál! Budaörsi munkavégzéssel olyan diákokat keresnek, akik otthonosan mozognak a Play Station és az Xbox világában, képesek kiszúrni a hibákat, és úgy érzik, szívesen orvosolnák is azokat. Távirányítós játékok tesztelésére is van náluk lehetőség, de a szervizelési és tanácsadási feladatok szintén a feladat részét képezik.

Az Y Generáció honlapján bőven találsz neked való aktuális diákmunkákat, amelyek között szemezgethetsz. Nézelődj az elérhető pozíciók között, és jelentkezz még ma! Ne feledd, te magad vagy a jövőd kovácsa! Ha segítségre, útmutatásra lenne szükséged, akkor is érdemes felkeresned az iskolaszövetkezetet. Elérhetőségeiket ITT találod.

blank