Új magyar sorozat a láthatáron – Mi már láttuk a 200 első randi 1. epizódját

Izgalmasan indul az október a Viasat3 számára: a Sony Pictures Television Networks CE -hez tartozó csatorna saját készítésű hazai sorozatot tűz műsorára. Szeptember 18-án a Vörösmarty utcai Brody Studios hangulatos falai között, a színészek és a sorozat készítőinek társaságában mi is megnézhettük az első részt.

A képernyőn október elsejétől látható a 60 részes sorozat, amelynek főhőse Luca (Gáspár Kata), a kissé esetlen és szétszórt, komplexusokkal teli szingli lány, aki húga hirtelen eljegyzése után eldönti, gyökeresen változtat az életén. Célja, hogy csak azért is bizonyítsa anyjának, a róla alkotott képpel ellentétben nem egy reménytelen vesztes.

A szókimondó Luca karaktere szerethető, bár kissé erőltetett, az alapsztori viszont önmagában szórakoztató és kellő lehetőséget biztosít humoros helyzetekhez. Az első rész megnézése után mi még adunk esélyt a sorozatnak. Főleg, mivel a java csak most jön, kezdetét veszi Luca új élete, amiben sokan felismerhetjük mindennapi küzdelmeinket. A 150 napig forgatott sorozat főbb helyszínei egyébként a rádióállomásnál dolgozó Luca lakása, valamint édesanyja családi háza, és a munkahelye, ahol olykor számára kellemetlen kalandokba keveredik.

Premier, Brody Studios

Tudtad?

Bár elsőre talán Bridget Jonesról ugorhatnak be emlékképek, a cím pedig Drew Barrymore népszerű filmjét juttathatja eszünkbe, a sorozat teljesen más alapokon nyugszik, ugyanis az argentin Ciega a Citas című telenovella formátumára épül.

A film készítői nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő stáb összeállítására, a szereplők kiválasztásának folyamata például állítólag fél éves folyamat eredménye. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy statiszták helyett minden szerepre képzett színészt alkalmaztak.

A Lucát alakító Gáspár Kata korábban már nyilatkozott a sorozattal kapcsolatban, és elmondta, a karakter megformálásához pufi ruhát kellett hordania, hiszen szerepe szerint egy pluszkilókkal küzdő, harmincas éveiben járó nőt formál meg.

Mi már nagyon várjuk, hogy megnézhessük a 200 első randi következő részét, erre azonban sajnos egy picit még várnunk kell. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, nézd meg te is október 1-jén a Viasat3 új sorozatát, és oszd meg velünk a véleményedet! Az előzetesért klikk ide!

Főszereplők:

Gáspár Kata, Pápai Erika, Szerednyey Béla, Mészáros András, Trokán Péter