Segíts egy gazdátlan állaton, legyél virtuális örökbefogadó!

Az Összefogás a Szánhúzókért Közhasznú Alapítvány sajnos újra nehéz helyzetbe került: mivel közösségi oldaluk szerint nem áll rendelkezésükre menhely, a kóbor kutyák elhelyezését csak kutyapanziókban tudják megoldani. A segítő szándékú csapat emiatt folyamatosan hatalmas kiadásokkal szembesül. Forrásaik végesek, de eltökéltségük határtalan, ezért újabb ötlettel álltak elő, hogy támogatókat szerezzenek.

Védenceik gondozásának megoldásáért korábban közösségi rendezvényt szerveztek, amelynek bevételéből az állatok ellátását finanszírozták. Most az internet adta eszközöket próbálják bevetni; újabb kezdeményezésükkel azokat célozzák meg, akik szeretik az állatokat, ám sajnos nem állnak rendelkezésükre a megfelelő feltételek ahhoz, hogy kutyát tarthassanak otthonukban.

Az alapítvány facebook oldalán virtuális örökbefogadók jelentkezhetnek, akik havi 3.000 forinttal támogathatnak egy-egy kiválasztott, csodaszép szánhúzót. A védencek között husky, samoyed és sok más fajtájú, nehéz sorsú kutyus van, egytől egyig szeretetéhes, hűséges ebek és aktív gazdikeresők. Tudj meg többet az alapítvány munkájáról itt, és ha teheted, támogasd őket virtuális gazdiként!

Ha szívesen segítenél bármilyen módon, vedd fel a kapcsolatot az alapítvánnyal ide kattintva!