Gyorshír: nem működik egy fontos funkció a Facebookon!

Ma reggel újra felkavarodott a Facebook állóvize, most viszont nem a személyes adatok kezelésével kapcsolatos probléma miatt kell szót ejtenünk a közösségi oldalról, hanem azért, mert az oldalakon nem működik a posztolás.

Komoly hiba

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mely országokat érinti a hiba, és hogy konkrétan mi miatt történhetett meg, ám elég komoly fejtörést okoz az oldalak adminisztrátorainak, akik jelenleg csak okostelefonról tudják csak elérni a fontos funkciót. Szerencsére a személyes fiókokat nem érinti a probléma, és remélhetőleg az oldalak esetében is hamar orvosolják a gondot, ami előfordulhat, hogy egyszerűen, egy frissítés aktiválásával megoldható lesz a Facebook központjában.

A közösségi oldal egyébként nemsokára saját randi applikációval bővül, amivel kapcsolatban egyelőre nem tudjuk, mit gondoljunk… Ti kipróbálnátok a Facebook társkeresőjét?

Update: A hiba néhány órával a felfedezése után megszűnt, és sajnos nem találtunk elérhető információt azzal kapcsolatosan, hogy mi okozhatta.