Mennyit ér egy like?

Napjaink korlátlan adattengere a temérdek lehetőség mellett olykor veszélyeket is rejt.  Ezért szeptember 14-én a Vodafone Magyarország megrendezi az első #HashtagFestivalt, melyen a közösségi médiát jól ismerő sztárokkal, profi módon használó vloggerekkel és márkák képviselőivel, valamint a terület szakértővel lesz lehetőség találkozni.

Hogyan lehet kihasználni a korlátlan mobilnet kínálta lehetőségeket? Miként találjuk meg az egyensúlyt a digitális és a valós életünk között? Ezek olyan kérdések, melyekre kiemelten fontos, hogy a Z generáció és mindazok, akik a mobiljukkal fekszenek és kelnek, megkapják a megfelelő válaszokat. Az első #HashtagFestivalon, a látogatók első kézből tanulhatnak olyanoktól, akik nem csupán használják a digitális világ nyújtotta lehetőségeket, de értenek is hozzá, hogyan kovácsoljanak előnyt belőle és miként védjék ki veszélyeit. A közösségi média önértékelést torzító hatása ugyanis a fiatalok körében napjaink egyik komoly problémája.

A szabadtéri, ingyenes #HashtagFestivalon négy interaktív kerekasztal beszélgetésen ismerhetik meg a látogatók az online generáció tartalomfogyasztását, az influencer-jelenség hátterét, valamint a digitális trendeket és a bennük rejlő üzleti lehetőségeket. A beszélgetések után pedig a Mary PopKids gondoskodik az igazi fesztivál hangulatról!

A #Trendszakértők szekcióban Steigervald Krisztián generációkutató, Csanda Gergely, a PlayIT ügyvezetője, Pintér Mónika, a 24.hu tech rovatának újságírója és Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója beszélnek majd a kütyüfüggőségről és a digitális identitásról.

A #Sikeres vállalkozások kategóriában olyan márkák kaptak helyet, amelyek a közösségi média előnyeit használták ki üzleti lehetőségként – Susánszky Ádámot, a Zing Burger egyik ügyvezetőjét, Lenkey Ákost, a BP Shop társtulajdonosát és a TrollFoci szerkesztőit hallgathatják meg a látogatók.

A #Hírességek blokk vendégei Kiss Ramóna, Csobot Adél és Puskás Peti lesznek, akik arról ejtenek majd szót, hogyan engednek betekintést a közösségi médiát használva a kulisszák mögötti életükbe.

A #Vloggerek pedig – Nosika és Szabó Hédinke – elmesélik majd Lilunak, az esemény moderátorának, miként csinálhat valaki igazi karriert a közösségi média jelenlét segítségével.

Az ingyenes eseményen a kerekasztal beszélgetéseket követően hamisítatlan fesztiválhangulat kerekedik a Mary PopKids jóvoltából, hogy aztán egészen este tíz óráig DJ-re bulizhasson a közönség. Szeptember 14-én délután négy órától mindenkit vár a digitális világ a Vodafone Magyarország székháza mögötti füves területen.

További részletek a Facebook eseményben!