6 reklám, amit ha megnézel, garantáltan zsepi után kell nyúlnod

Bár a reklámok láttán általában bosszankodva húzzuk a szánkat (főleg, ha kedvenc sorozatunkat szakítja félbe a), van néhány elég frappáns, vicces vagy megható kisfilm, melyek igenis megérdemlik, hogy végignézzük őket. Az utóbbi kategóriába tartozó, érzelgős reklámok közül válogattunk ki hatot, melyek ha nem hatnak meg, tuti, hogy kőből van a szíved.

Vodafone – The Kiss

Egy csók megváltoztathat mindent. Főleg, ha a Vodafone-t választjuk, akik csókokat aligha adnak a díjcsomagjaikhoz, szép kisfilmeket viszont annál inkább.

Extra Gum: The Story of Sarah & Juan

Te is gyakran veszekedsz a szerelmeddel? Próbáltál már ilyenkor egy rágógumi felajánlásával kibékülni? Nem? Pedig beválhat. Nézd csak!

Lacoste – Timeless

A Lacoste reklámjáról már korábban is írtunk, mivel részben a Nyugati pályaudvaron forgatták a filmet. Ám nemcsak emiatt szeretjük ezt az alkotást, hanem azért is, mert bebizonyítja, hogy az igaz szerelem örök. Legalábbis reméljük.

John Lewis – ‘Gifts’

A karácsonyból nem lehet kinőni: még felnőtt fejjel is izgatottan készülődünk rá, és várjuk, hogy kibonthassuk a karácsonyfa alatt sorakozó ajándékokat. Vagy talán mégsem ez az ünnep legjobb része?

Johnnie Walker – Dear Brother

Te kivel osztanád meg a whiskydet? Talán az öcséddel? A Johnnie Walker reklámja megmutatja, hogyan is néz ki az igazi testvéri szeretet. (Természetesen az alkohol elengedhetetlen része.)

Coca Cola – Brotherly Love

A testvéri szeretet témája nagyon kapós a reklámfilmeknél. A Coca Colát is megihlette ez a családi kapcsolat. Noha a kisfilm elején még nehéz elképzelni, hogy megható lesz a sztori befejezése, higgy nekünk, az lesz.