Ezzel rukkolt elő Mariah Carey a szilveszteri bénázás után

Ugye még emlékszel, milyen csúfosan bőgött le Mariah Cary szilveszterkor a Times Square-en? Ha nem, legyen elég annyi, hogy még a tátogáshoz sem volt ereje, majd a negyedórásra tervezett show helyett 4 perc után leszambázott a színpadról. Hogy feledtesse a hatalmas bénázást, most egy szexuálisan túlfűtött (ilyesmire nem is számítottunk tőle) videoklippel próbálja meg visszaszerezni rajongói támogatását.

Na jó, a klippremier előtt szenteljünk még pár szót az újévi katasztrófának. Hiszen tényleg annyira botrányosan borzalmas volt, hogy a szerkesztőségben kénytelenek voltunk többször is végignézni a kínos perceket, hogy megértsük, hogyan történhetett ilyen „baleset” egy elvileg vérprofinak számító énekessel.

Szavak helyett inkább beszéljen a röpke egy hónap alatt ikonikussá vált videó:

Ha sikerült túltenned magad a sokkon, hadd mutassuk be Mariah ropogósan friss új klipjét, az I Don’t-ot. Hát… Mit is mondhatnánk a Magyarországon kevésbé ismert YG segítségével összehozott számról?

Ha nem is a tehetségét, de testfelületének igen nagy százalékát megmutatja Mariah a klipben, aki hol szexi hófehér, kombinészerű cuccban, hol pedig fekete bőrmelltartóban illegeti magát. Első hallásra nincs az az érzésünk, hogy a szám a slágerlisták éléig fog vágtatni, de bízzunk a legjobbakban.

Tisztességes mennyiségű alkohol után, vagy kellően tompa idegállapotban lehet, hogy egészen megnyerő is tud lenni a szám.