10 szenzációs szilveszteri program Budapesten 2022-ben
Bulik, koncertek, vacsorák, ahol köszöntheted a 2023-as évet

Összegyűjtöttünk nektek tíz olyan fantasztikus szilveszteri programot, amiken emlékezetesen búcsúztathatjátok 2022-t és átléphettek 2023-ba. Koncertek, DJ-k, buli hajnalig és néhány helyen még különleges gasztroélmények is várnak rátok. 

RETRO Szilveszter ✘ Dobrády Ákos TNT ✘ Madam

Szeretitek a retró zenét és az év utolsó napján is szívesen buliznátok a 80-as, a 90-es és a 2000-es évek már jól ismert slágereire? Akkor indítsátok a 2023-as évet a Kazinczy utcai MADAM szilveszteri buliján, amit nektek találtak ki! Amire számíthattok: igazi házibuli-hangulat, retró zenék, teljes klubdekoráció és hajnalig tartó koccintások. Ráadásként az este során a TNT duójának frontembere, Dobrády Ákos koncertet ad, utána pedig Hory zenél majd nektek. Az early bird jegyek már kaphatók, szerezzétek be minél előbb az alábbi linkre kattintva!

Facebook-esemény >> 

Retro szilveszter 2022

LEGYEN MALACOD! • INSTANT-FOGAS SZILVESZTER 2022/23

Nem pusztán december 31-én, hanem már egészen december 25-től, hét napon át búcsúztathatjuk az óévet és ünnepelhetjük az újat az Instant-Fogas Komplexumban – méghozzá a főváros legizgalmasabb bulijaival és koncertjeivel. A legnagyobb érdeklődés övezte bulira azért mégiscsak december 31-én kerül sor, amikor is kezdetét veszi a Legyen malacod! nevű szilveszteri party az Instant-Fogasban. A kihagyhatatlan bulira este 8 órától várják a vendégeket, akik összesen 6 tánctéren, 12 DJ társaságában táncolhatják át magukat az új évbe.

Facebook-esemény >> 

Apacuka New Year’s Eve 2022! 90’s Flow&Gourmé dinner

Pontban éjfélkor pukkannak a pezsgősdugók az Apacuka háza táján is, előtte azonban a ’90-es évek házibuli hangulata elevenedik meg náluk. A korlátlan, gourmet svédasztalos vacsora után a Show4You lemezlovasa, DJ Jácint fűti fel a hangulatot, aki a chartok top 10-étől, a one-hit-wondereken át, a gag zenékig utaztat vissza benneteket az időben. Hogy a jércemell mellé tálalt vajon pirított diós nudliról, a vörösboros, vargányás szarvasraguról és az éjféli nasiról le ne maradjatok, feltétlenül foglaljatok asztalt a +36 1/404-5186 vagy a +36 20/366-4272 telefonszámon, illetve az apacukaetterem@gmail.com e-mailcímen.

Facebook-esemény >> 

blank

JAZZ SZILVESZTER 2022 // Budapest Jazz Club

A Budapest Jazz Clubban idén is a legnépszerűbb előadók koncertjei, hajnalig tartó Jam Session és a klub gasztrocsapata által megálmodott, nagy műgonddal készülő svédasztalos vacsora várja a Jazz Szilveszter vendégeit. A tavalyi év teltházas évbúcsúztatójának hangulatáról mindent elárul, hogy még a közönség soraiból is akadt, aki a színpadon táncolt. Válaszd a Budapest Jazz Club-ot és légy részese egy vibráló hangulatú, élőzenés szilveszteri partinak!

Facebook-esemény >> 

blank

Be Massive Szilveszter – New Year’s Eve Party – // Várkert Bazár

Az év utolsó éjszakáján is számíthatunk a Be Massive csapatára. Budapest egyik legnevesebb elektronikus zenei partysorozata december 31-én a Várkert Bazár rendezvénytermében gondoskodik a méltó évzárásról. A keverőpult mögé áll Metha, Secret Factory, Lenny Lenoks, Robert Makai, Dubecticut és Blas.

Facebook-esemény >> 

szilveszteri programok 2022/2023

Akvárium Szilveszter 2023

Űr- és időutazás vár rátok szilveszterkor három teremben a Yettel és az Akvárium Klub buliján. A NagyHallban csillagközi invázió várható, miközben a Necc Party a ’90-es, ’00-es és ’10-es évekből válogatja majd a legkínosabb zenéket éjfél és hajnali 4 óra között. Az űrközponttá alakított KisHallban a Gerappa sorozat veszi át az irányítást. Az Akvárium Lokálban pedig a ’10-es évek ikonikus slágerei csendülnek fel a Teenage Dreamnek köszönhetően.

Facebook-esemény >>

legjobb szilveszteri programok 2022 Budapest

Luxfunk Party // Symbol Szilveszter

Emlékezetes szilveszterezésben lesz része mindazoknak, akik a Symbol üvegtetős Gardenjében költik el az év utolsó vacsoráját. December 31-én az ötfogásos ételsor mellé a Luxfunk Radio funky fellépői teremtenek ünnepi hangulatot, aztán kezdődhet a hajnalig tartó szórakozás.

Facebook-esemény >> 

szilveszteri programok 2022/2023 budapest

Muzikum „10” szilveszteri különkiadás: Tátrai Tiborral, Szebényi Danival és Mike Gottharddal

A 10 éves Muzikum bemutatja a Tátrai–Szebényi–Gotthard és a Gudics Twins közös és egyben exkluzív, szilveszteri különkiadását. 2 koncert, egy este: az 1. rész még idén, 2022-ben; a 2. rész pedig már éjfél után, azaz 2023-ban.

Facebook-esemény >>

blank

New Year’s Eve PARTY // CAT Budapest

Aki exkluzív környezetben szeretné áttáncolni magát 2023-ba, december 31-én a Madách téri CAT felé vegye az irányt. A kiváló zenei felhozatal, a pezsgő és a konfettieső csak a kezdet: a szórakozóhely lehetőséget teremt arra is, hogy foglalható VIP termeikben együtt bulizhasson a baráti társaság.

Facebook-esemény >>

Legjobb szilveszteri helyek: CAT

New Year’s Eve Party // ÖTKERT

Számos meglepetést, kihívást és emlékezetes eseményt köszönhetünk 2022-nek, miért ne tennénk felejthetetlenné a lezárását? Ebben a szellemiségben szervezi szilveszteri buliját az Ötkert, december 31-én 9.00 órától, dekorációval, dance show-val és egy sor kiváló DJ-vel. Dress code: fancy & elegáns.

Facebook-esemény >> 

Budapest szilveszter 2023: Ötkert

További szilveszteri programok 2022-re, ha kifejezetten gasztroélményekre vágynátok: