Varázslatos hagymakupolás lombházakban kapcsolódhatunk ki a Tisza-tónál

A Tisza-tó legújabb csodái a tiszafüredi Kormorán kikötő három, nemrég épült, hagymakupolás, hat méteres lábakon álló, gyönyörű lombházai, amelyek szerves egységben élnek az ártéri erdővel a természetbe komponálva. Egy igazi ékszerdoboz, amely a fák árnyas lombjai között hív pihenésre télen-nyáron egyaránt.

A nyugalom szigete a Tisza-tónál

Mindhárom lombház két-két főnek nyújt tökéletes, intimitást adó kényelmet és teljeskörű pihenést. Egyedi elrendezésüknek köszönhetően azonban akár hatfős társaságok is élvezhetik a lombházak nyugalmát.

A lombházakban minden megtalálható, ami a kényelemhez kell, ezen felül bónusz a karnyújtásnyira lévő érintetlen természet, amelyben kikapcsolódhatunk, távol a város zajától.

A lombházak páratlan elhelyezkedésű teraszaira lépve elénk tárul a Tisza-tó gyönyörű panorámája.

A természet szépsége, hangjai, illata, határtalan nyugalma olyan erővel járják át és gyógyítják az ember lelkét, amihez csak kevés fogható. Merüljetek el a jakuzziban és élvezzétek a teraszról ezt a mesés élményt!

Aktív kikapcsolódás a környéken

A csodálatos látvány mellett a programok tárháza szinte kimeríthetetlen, legyen szó akár csónakázásról, horgászatról, vízisportról, vagy egy jó halászléről a kikötői Gyékényes Kisvendéglőben. A hajóval vagy csónakkal érkező vendégek 40 méterre a lombházaktól köthetnek ki, autós parkolás a kikötő területén lehetséges.

Gyertek és fedezzétek fel a Tisza-tó rejtett kincseit! Amennyiben ezt a különleges élményt ajándékutalvány formájában osztanád meg szeretteiddel, lépj kapcsolatba a Kormorán kikötővel az alábbi elérhetőségeken:

kormorankikoto.hu
recepcio@kormorankikoto.hu
+36 59 350 350

Mutatunk néhány kirándulástippet a Tisza-tó környékén: