Számítógépes játék készült az 51-es körzet tervezett lerohanásáról
Folytatódik az őrület

Amint arról korábban már beszámoltunk, egy ártatlan viccnek indult ötlet tartja lázban világszerte az embereket. Készült egy Facebook-esemény, ami arra buzdította az embereket, szeptember 20-án gyűljenek össze, és egyesült erővel rohanják le a rendkívül őrzött, nevadai 51-es körzetet.

Azóta a hatóságok is kifejezték véleményüket a ki tudja, mennyire komolyan vett tervről, de most más fejlemény miatt írunk újra a témáról. Az ok nem más, mint a fizetős, Storm Area 51 nevű számítógépes játék. A ProjektorGames fejlesztői elsőként csaptak le az ötletre, amiről gondolni lehetett, hogy előbb-utóbb valaki meglátja benne az üzleti lehetőséget. A készítők láthatóan siettek vele, nehogy megelőzzék őket, ezért meglehetősen alacsonyra tették a mércét. Azok, akik már tesztelték a játékot, csak negatívumokat mondanak róla, mivel ha már fizettek érte, minőségi elvárásokat támasztottak a játékkal szemben, amit annak nem sikerült megugrania.

Fotó: ProjectorGames

Az internet népének hőbörgését az is fokozza, hogy az állítólag poénnak szánt „lerohanás” terve eredetileg viccesnek tűnt, ám valahol pont azelőtt vált lejárt lemezzé, amikor napvilágra került ez a játék. Hogy szeptemberig csitulnak-e a kedélyek az ügy körül, egyelőre nem tudni. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.