A srácok, akiknek az egész ország szurkolhat augusztusban

Augusztus 11-19. között újra a vízilabda kerül célkeresztbe, ekkor rendezik meg Szombathelyen az év eseményét, a FINA Ifjúsági Férfi Vízilabda Világbajnokságot. Rendhagyó világversenyre készülhetünk, ahol húsz csapat közötti megmérettetés vár a nemzeti 16-ra. Jól jegyezd meg a srácok neveit!

Szombathelyen 2013-ban már rendeztek ifjúsági világbajnokságot, így a közönség nem először drukkolhat a tehetséges fiatal sportolóknak. A vas megyei település számára idén is ez lesz az év sporteseménye, ehhez mérten komoly technikai felkészülés előzte meg a versenyszervezést. Ennek eredményeként a medence három oldalán 2000 ember befogadására alkalmas lelátórendszerről követheted az izgalmas mérkőzéseket. Az augusztus 16-ig tartó kvalifikációs körben a B csoportban Görögország, Argentína, Oroszország és Kína csapatával küzdenek meg a mieink.

Ezeken a napokon húzhatod magadra a nemzeti mezt: (az esemény részleteit az eventim.hu oldalát megtalálod, ahol jegyet is tudsz váltani!)

Aug. 11, 18.10 HUN – CHN
Aug. 12, 19.30 GRE – HUN
Aug. 14., 19.30 HUN – ARG
Aug. 15, 19.30 RUS – HUN

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

Jöjjenek a főszereplők, azaz a srácok, akikből hamarosan kiválasztásra kerül a végleges keret! (Megtekintés kizárólag saját felelősségre!)

Hálóőrök

Mezőnyjátékosok

Edzői gárda

Szurkolj a magyar csapatnak, biztasd őket a helyszínen! Mindent bele, srácok!

A fotókat Madar Dávid (MVLSZ) készítette!