Íme a LuggAir, Budapest legkirályabb új szolgáltatása

A LuggAirről már korábban hírt adtunk, méghozzá élőben a Facebook-oldalunkon EBBEN a videóban. Az Erzsébet tér mellett található pavilonban már nemcsak a csomagjaink, bőröndjeink tárolására és reptéri transzferük megrendelésére van lehetőség. A LuggAir turisztikai infopontként is funkcionál, ahol az ideutazók minden fontos információról tájékozódhatnak.

A tulajdonosok korábbi utazásaikból merítették az ötletet:

Sokat utaztunk külföldi nagyvárosokba, és az egyik ilyen út alkalmával – mikor jóval korábban kellett elhagynunk a szállásunkat, minthogy el kellett volna indulnunk a reptérre – találkoztunk ezzel a szolgáltatással, ami ezekben a metropoliszokban már jól bevett szokásként működött. Elgondolkodtunk, hogy ez a hazánkba látogató külföldieknek is milyen hasznos lenne, és egyben egy piaci rés, amiben fantáziát láttunk.

– árulta el az egyik alapító, Kun Petra.

Minden olyan csomagot fogadnak, amit egy normál repülőjeggyel felengednek a repülőre, legyen szó akár kézi, akár nagyméretű, feladandó poggyászról. Élő állatot és veszélyesnek minősülő tárgyakat a LuggAir is kizár az ügyfelek biztonsága érdekében. A megőrzésre náluk hagyott csomagok biztonságára is kiemelt figyelmet fordítanak, hiszen minden egyes bőröndöt, átlátszó védőzsákban tárolnak, melyet egyedi biztonsági szalaggal zárnak le.

Szóval terjesszétek a hírét külföldi ismerőseitek körében, hogy ha Budapesten járnak, már nem csak a BKK-nak, de a LuggAirnek köszönhetően is egyszerűbb a kijutás a reptérre!