Élőzenés éttermek Budapesten – II. rész

Még a legfinomabb falatok is jobban esnek, ha kellemes zene kíséretében fogyasztjuk őket.  Jelenlegi válogatásunkban olyan éttermeket gyűjtöttünk össze, ahol időről időre élőzenével várnak minket, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részünk. 

Komédiás Kávéház

A Thália Színház melletti Komédiás Kávéház már több mint másfél évtizede boldogítja a budapestieket és már szinte lehetetlen lenne nélküle elképzelni a várost. A boldog békeidőket idéző kávéházban könnyen megtalálhatjuk a magyar, zsidó és francia konyha ízeit is, ahogy jóllakhatunk reggel, délben, délután és este is, hála a gazdag reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora kínálatnak. Minden nap 19:00-től bárzongorista biztosít élő zenét és rendkívül kellemes hangulatot.

1065 Budapest, Nagymező utca 26.

Spinóza

Váltsunk egy kicsit romantikus irányba és irány a Spinóza, ahol egy bárzongorista gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb hangulatban fogyasszuk el vacsoránkat vagy az esti finom pohár bort. Azért is szeretjük a Spinózát, mert a hely rendszeresen szolgál otthonául megannyi kulturális eseménynek, színházi előadásnak és persze élőzenés fellépéseknek.

1074 Budapest, Dob utca 15.

Legenda – budapesti városnéző hajók

Most pedig tekerjük a romantikát maximumra, mert elérkeztünk listánkon a Legenda sétahajóhoz, ahol az élőzene mellett nem csak megvacsorázhatunk (ez két belépővel lehetséges, melyek közül az Exclusive egy 4 fogásos vacsorát foglal magában) de mindezt gyertyafényben tehetjük, a kivilágított Dunapartot nézve a kalandos utat megtevő hajóról. Kellemes zene, érkezéskor welcome pezsgő, egy jó vacsora, a hullámzó Duna és a gyönyörű kivilágított pompás Budapest.

1051 Budapest, Vigadó téri hajóállomás 7-es kikötő

blank

Szegedi Halászcsárda

Senki ne tévesszen meg a hal szó, nem csak kiváló halételek találhatunk a Belgrád rakparton pihenő étterem kitűnő étlapján, igaz, kezdetekben ez volt a fő profil. Mára már a magyar konyha minden csodáját megkóstolhatjuk. Bár az árak a megszokottnál magasabbak, a magyaros környezet, a minőségi szakácsi munka mellett megéri a pénztárcánkba nyúlni, arról nem is beszélve, hogy ízig-vérig igazi élő cigányzene kíséri a lakomázást, egy kicsit visszarepítve minket az időbe, kicsit visszarepítve minket egy tanyai miliőbe és kicsit visszarepítve minket egy igazi magyaros álomvilágba.

 1056 Budapest, Belgrád rakpart hrsz. 23817/2

blank

A sorozat első részéért kattints ide.