5 szuper halloweeni buli Budapesten

Végre mindjárt itt a halloween, a boszorkányok, szellemek, rémisztő zombik és a félelmetes démonok ünnepe. Összegyűjtöttük az öt kedvenc idei halloweeni bulinkat, melyek között találsz borzsalmasan félelmeteset, és olyat is, amire akkor is nyugodtan elmehetsz, ha rajongsz annyira a vérfagyasztó történetekért. 

Ez a cikk még 2018-as, a 2020-as halloweeni programajánlónkat itt találod:

Lugosi BÉLA BÁL – BÉLA – 20:00

Elegünk volt a cukiságból! Itt az ideje, hogy végre rettegjünk és borzongjunk is egy kicsit. Félelmetes zenék, kifejezetten az este kedvéért fényekkel és különféle para dolgokkal átalakított BÉLA.
Booorzasztóan, hááátborzongatóan, iiiszonyatosan jó lesz. Egyenesen a túlvilágról érkezik a titokzatos LUGOSI BÉLA IS DEAD zenekar (kik lehetnek ők, honnan jönnek, hová tartanak?). Ha szeretnél elvegyülni, vagy szeretsz beöltözni, ezen az estén aztán igazán kiélheted magad. Végre lebomlanak a falak, élők és holtak között. Világvége!

blank

L.A. NIGHT – Halloween Bizarre Party – Buddha Bar – 21:00

Találkozz a világ különböző pontjaiól érkező vámpírokkal és szörnyekkel az év legijesztőbb éjszakáján. A Buddha-Bar Budapest ismét megrendezi legendás L. A. Night Halloween partyját, ahol rengeteg különleges halloweeni meglepetésekre készülhetsz. Akkor se aggódj, ha a jelmezed megvan, de a sminked nincs hozzá: a Buddha-Bárban ügyeskezű make-up artistok várnak, hogy még félelmetesebbé tegyék a kinézeted.

blank

Platon Karataev & Deep Glaze – Akvárium – 19:00

Felszabadító melankólia után elsöprő hangorkán. A Deep Glaze és a Platon Karataev mögött összesen nincs öt év, de mindkét zenekar elképesztően friss hangzású entrével indult 2016-ban, azóta pedig jóval rutinosabb bandák által is megirigyelhető mennyiségű sikert gyűjtöttek maguknak. Érdemes odafigyelni rájuk, mert hamar eljön az idő amikor már könnyebb lesz a Berlin-Moszkva tengelyen elcsípni őket, mint a budapesti éjszakában.

blank

Frank Turner & The Sleeping Souls – Akvárium Klub,  NagyHall – 19:00

Frank Turner a brit folk-punk egyik legnagyobb alakja, közel két év után tér vissza hazánkba, hogy bemutathassa nektek legújabb albumát, melyben kombinálja a nyers érzelmekkel ellátott univerzális himnuszokat a már védjegyévé váló bonyolult folk és punk hangzással, átitatva újabb és merészebb kísérleti árnyalatokkal.

blank

11th International Halloween Madness by ICT – Akvárium – 23:0

Erasmus-party az Akváriumban! Hogy miért lesz az a legnagyobb halloweeni buli a városban? Azért, mert az ELB is betársul a buliba, hogy a fővárosi expatok és turisták is megtalálják a helyüket. 3 táncterem, 2500 férőhely, jelmezverseny, halloweeni dekorációt, zene, ital, tökéletes társaság…. Minden, amire szükség van egy vérfagyasztóan jó bulira.

blank