4 UP! the club

Budapest, Fehérvári út 87

Dizájnos belső tér, modern kialakítás, barátságos közeg, két terem, különböző zenei stílusok ésDizájnos belső tér, modern kialakítás, barátságos közeg, két terem, különböző zenei stílusok és elképesztő hangulatú partik minden hétvégén – ez garantálja a tökéletes klubélményt, mindezt úgy, hogy egész Buda a lábaid előtt hever!

A Fehérvári út kétségkívül legtrendibb negyedik emeletéről beszélünk, ahol az önfeledt bulizásra vágyó budai fiatalság nagy része megfordult már. Legendás partisorozatok és minden eddiginél erősebb DJ-csapat emel fel a szórakozás fellegeibe, amiért érdemes elhagyni a fővárosi éjszaka pesti oldalát! Minden hétvégén pénteken és szombaton is tiéd az UP!, ahol a változatos zenei felhozatal minden igényt kielégít.

A Coronita Nappali Partik és éjszakai rendezvényeik, a Coro Night and Day, a 100 Pezsgő Éjszakája, a Bank Dance Hall Classic vagy a Single Party-k mindegyike felszabadult, lendületes szórakozást ígérő rendezvények, melyek nem véletlenül választották főhadiszállásuknak az UP!-ot. Hasonlóképpen a bulik rezidensei: DJ Free, Jolly, Magonyi L, és a Coronita csapata Deep Junior Andrewboy akik már a Coronita kezdeteitől ott vannak; ManicN, Stick sok-sok éve; Goldsound, Miamisoul, Steve Judge, Purebeat pedig a legújabb kedvencek, akik újra és újra együtt teszik le a voksukat az UP! mellett, a közönséggel együtt.

Minden hétvégén tehát irány az UP! The Club, ha hamisítatlan klubélményre és elképesztő pörgésre vágysz!