UP! the club

Dizájnos belső tér, modern kialakítás, barátságos közeg, két terem, különböző zenei stílusok és elképesztő hangulatú partik minden hétvégén – ez garantálja a tökéletes klubélményt, mindezt úgy, hogy egész Buda a lábaid előtt hever!

A Fehérvári út kétségkívül legtrendibb negyedik emeletéről beszélünk, ahol az önfeledt bulizásra vágyó budai fiatalság nagy része megfordult már. Legendás partisorozatok és minden eddiginél erősebb DJ-csapat emel fel a szórakozás fellegeibe, amiért érdemes elhagyni a fővárosi éjszaka pesti oldalát! Minden hétvégén pénteken és szombaton is tiéd az UP!, ahol a változatos zenei felhozatal minden igényt kielégít.

A Coronita Nappali Partik és éjszakai rendezvényeik, a Coro Night and Day, a 100 Pezsgő Éjszakája, a Bank Dance Hall Classic vagy a Single Party-k mindegyike felszabadult, lendületes szórakozást ígérő rendezvények, melyek nem véletlenül választották főhadiszállásuknak az UP!-ot. Hasonlóképpen a bulik rezidensei: DJ Free, Jolly, Magonyi L, és a Coronita csapata Deep Junior Andrewboy akik már a Coronita kezdeteitől ott vannak; ManicN, Stick sok-sok éve; Goldsound, Miamisoul, Steve Judge, Purebeat pedig a legújabb kedvencek, akik újra és újra együtt teszik le a voksukat az UP! mellett, a közönséggel együtt.

Minden hétvégén tehát irány az UP! The Club, ha hamisítatlan klubélményre és elképesztő pörgésre vágysz!