XXI. századi magyar konyha, könnyed és játékos formában. A hagyományos ízek tisztelete mellett modern, néha meglepő formában tálaljuk a magyar klasszikusokat. Jelszavaink az egyszerűség és elegancia, kiváló alapanyagok, izgalmas párosítások, egy karakteres íz és letisztult tálalás. A beszerzést a lehető legnagyobb mértékben szeretnénk kistermelőktől megoldani, valamint kis gazdaságokkal együttműködve elindítjuk a farm-to-table koncepciót.
Ligeti Lángos
A Városliget szívében található lángosozó mára egyfajta gasztronómiai zarándokhellyé vált.
Dunai Nyitott Műhely
A Dunai Nyitott Műhely a hűsítő haboktól karnyújtásnyira kínál kulturális és közösségi élményeket.
Mattarello
A Dohány utcában nyílt Mattarello az ország első croissant-étterme.
Monokini Kantin
A Monokini Kantin napközben ramenekkel, míg este újhullámos tapasokkal hódít.
Rotigami
Megérkezett Budapest első Srí Lanka-i street food étterme, a Rotigami.