Finskit buli a Pontoonnál

2017 Jun. 03. - 04.

Ismét menő bulival örvendeztet meg minket az egyik kedvenc budapesti törzshelyünk, a Pontoon: szombat este Finskit zenéire bulizhatunk egy jót. A hangulatról több DJ is gondoskodni fog.

Az emblematikus Lánchíd pesti hídfőjének északi pillérénél található Pontoon egy olyan kulturális – és szórakozóhely, valamint közösségi tér, melynek küldetése, hogy közelebb hozza a Dunát a fővárosiakhoz. Pazar panoráma mellett a város közepén, de mégsem városi környezetben, élvezhetjük a Duna-parton üldögélve a kilátást, a hűsítő italokat, a strand barát ételeket, a legjobb dj-ket és az élőzenei koncerteket! Ezen a héten szombaton az előbbiből kapunk egy jó kis adagot.

Finskit bemutatkozó EPje tavaly év végén jelent meg a német Emerald & Doreen Recordings gondozásában. Az EP dalai azóta felbukkantak válogatáslemezeken, vagy akár Jerry Bouthier (a Kitsuné és az Emerald & Doreen A&R menedzsere) mixeiben is. Fél évvel az eredeti 120 BXL EP megjelenése után elkészült a remix EP is, amire Finskit kedvenc producereit hívta meg. A 120 BXL Remixes június 2-án jelenik meg bolygószerte, egy nappal később pedig egy laza délutántól hajnalig tartó DJ maratonnal ünnepelheted a Pontoonnál.

A tökéletes bulizást semmi sem ronthatja el, még az sem, ha megéhezel. A Pontoon a remek ételekről is gondoskodik: van itt hummusz, labneh, kebab, minden közel-keleti beach friendly kaja?

Kívánhatnánk ennél többe? Maximum annyit, hogy sose érjen véget az éjszaka.

Tovább az esemény Facebook-oldalára