Újdonság a művészpiacok között: Október 20-án Art&Design Market!

A hazai tervezők újabb eseményen mutathatják meg magukat: az Antropos.hu kezdeményezésére elindul Art & Design Market, ami tulajdonképpen egy kiállítással egybekötött vásár. Beszereznél pár menő kiegészítőt, esetleg lakásdekorációra vadászol? Eláruljuk, mire számíthatsz, ha október 20-án 10.00-18.00 között az Opcita club és Morrison’s 2 fűtött, fedett udvarára visz az utad!

Hamarosan újra több tucatnyi művész és kiállító vonultatja fel alkotásait egy hangulatos vásár keretében, és a portékákban természetesen nemcsak gyönyörködni lehet, hanem meg is vásárolhatod azokat. Az eseményen jelen lesz Kemény Zsófi író/költő/slammer és Hajós András dalszerző/médiaszemélyiség, akik 12.15-től kötetlen csevej keretében vitatják meg gondolataikat design, divat és kulturális témákban.

Az esemény folytatásaként a különteremben zajló workshopon Demeter Petra, a Cockpit Journal blog szerzője beszélget a tervezőkkel. A kiállítók, illetve árusítók között számos divattervező, kiegészítő-tervező, kézműves, ötvös és design ékszerkészítő, festő, grafikus, valamint digitális alkotó munkájával lehet megismerkedni. A karácsony még odébb van ugyan, de a haverod, barátnőd szülinapja talán éppen az elkövetkező hetekben lesz; ha egyedi meglepetés után kutatsz, nézz szét az Art&Design Marketen!

A kiállítókról és az eseményről több információt megtudhatsz ITT.