Miért menjünk a Balatonhoz télen? És miért pont a Hotel Azúr****-ba?

Azért, amiért nyáron! Kikapcsolódni, elszökni a mindennapok fogságából, feloldódni és élvezni, hogy ha csak pár napra is, de mi vagyunk a fontosak!

A Hotel Azúr**** szobáinak mindegyike balkonos, van, ami saját szaunával és pezsgőfürdővel rendelkezik – hát nem izgalmas egy itt eltöltött téli este?

Wellness részlegük élményfürdővel, szaunaparkkal, gőz-, só-, illatkamrával, azokat, akik ilyenkor is gondolnak a testedzésre, fittnessteremmel, ezen felül masszázsszolgáltalással és szépségszalonnal is várják vendégeiket.

A magyar és a nemzetközi ételek mellett a házias ízek is jelen vannak a kínálatukban, hogy mindenki megtalálhassa a számára kedvező fogást.

A szórakozási lehetőségek tárháza is végtelen, 4 bowling pályával, dartscal, csocsóval, léghokival és snack bárral várják az érdeklődőket. A hotel honlapján további zenés programot és kikapcsolódási lehetőséget találunk, melyekkel még színesebbé tehetjük az itt töltött hosszú hétvégéket.

A szálloda saját Balaton-parttal is rendelkezik, mely télen különösen szemet gyönyörködtető látványt nyújt. Itt a hattyúk etetésére, és ha befagy a tó, korcsolyázásra is alkalom nyílik!

Foglald le most szállásodat a legjobb áron a www.hotelazur.hu honlapján, ahol 10% kedvezményben részesülhetsz a Funzine olvasójaként, ha a foglalásnál beírod a ’funzine’ jeligét!

További információkat és akciókat a Hotel Azúr Facebook– és Instagram-oldalán találsz!