Csúnyán széttrollkodta Harrison Ford és Ryan Gosling a közös interjújukat

Tegnap debütált a hazai mozikban a Szárnyas fejvadász 2, melynek premierjét nagy várakozás előzte meg. A film két főszereplője, Harrison Ford és Ryan Gosling az angol ITV-nek adott interjút, melyet csúnyán széttrollkodtak: a röhögésen kívül jószerivel egyetlen kérdésre sem tudtak értelmesen válaszolni

Nem csak a két színészen múlt, hogy az interjú eléggé röhejesre sikeredett. A műsorvezető már az interjú elején bevallotta, hogy nem látta az első részt, amikor pedig Harrison Fordtól megkérdezte, hogyan fogadta, amikor felkeresték a film forgatása miatt, ő maga válaszolta meg a kérdést: szerinte Fordot elsősorban a pénz érdekelhette.

Hozzá kell tenni, hogy a jó hangulatot tovább fokozta, hogy a kötetlen csevej közben whiskyt kortyolgattak a sztárok, így történhetett meg az is, hogy Gosling az interjú vége felé már a földre dobta a mikrofonját.

A Szárnyas fejvadász 2-ről nem sok infót tudhatunk meg az interjúból (meg amúgy semmi másról sem), de azért érdemes végignézni a négyperces történést, talán téged is mosolyra fakaszt.