Közeleg a Strand Fesztivál – Idén is nagy nevek gondoskodnak a hangulatról

Egy percre sem áll le az élet a nyáron Balatonon. Még augusztus utolsó napjait is kimaxolja a környék, legalábbis Zamárdi mindenképp. Itt rendezik meg augusztus 23-a és 26-a között a szezon egyik legütősebb buliját, a Strand Fesztivált, ahol idén is rengeteg közismert és elismert arc lép fel. Mutatjuk, mi kiket várunk a legjobban.

Bastille

A brit indie pop banda 2013-as Pompeii című számukkal váltak nemzetközileg is ismerté, és azóta sem hagyták, hogy elfelejtsük őket. Idén már felléptek Nagy Britannia leghíresebb fesztiválján Glastonburyben, de maradt még elég energiájuk, hogy augusztus 24-én a Strandon nekünk is zenéljenek.

John Newman

Love Me Again, Come and Get It, Cheating… John Newmannek rengeteg toplistás száma van, melyeket nálunk is elő fog adni, méghozzá augusztus 26-án. Legyél te is ott, és élvezd az első sorból a 27 éves énekes különleges, elragadó hangját.

Parov Stelar

Az electro-swing műfaj legismertebb és legelismertebb képviselője a Parov Stelar. Az együttes a jazz, house, electro és breakbeat zenei stílusokat tökéletesen elegyíti egymással, mindegyikből a legjobbat prezentálva, a nosztalgikus hangzást a modern korba ültetve. Augusztus 25-én Zamárdiban személyesen is meggyőződhetsz róla.

Icona Pop

Az electropop duó egyenesen Svédországból érkezik hozzánk. Az „I Love It” című slágerükkel már az egész világot megtáncoltatták, csak a magyar közönség maradt ki a sorból.  Caroline Hjelt and Aino Jawo augusztus 25-én érkeznek a Strandra, hogy pótolják a mulasztásukat.

Mark Wilkinson

Az ausztrál énekes-dalszerző Mark Wilkinson már eddig is megbabonázott minket dalaival, például az  Afterglow, Half Light, vagy legutóbbi,  Wash Away című számával. Ha még közelebb akarsz kerülni a bűvköréhez, augusztus 23-án a Strandon megteheted.

Alan Walker

Tudtad, hogy a világhíres norvég DJ még csak 19 éves? Mégis sikerült összehozni már jó pár ütős dalt. Legnagyobb sikere a 2015-ben megjelent Faded volt, melyre a világ minden részén jókat buliztak, augusztus 23-án pedig te is így tehetsz a Strandon.

A Strand Fesztivál teljes programját itt találod.