WAMP- A kedvenc karácsonyi vásárod

Végre elindult a karácsonyi visszaszámlálás, és ezzel együtt a WAMP karácsonyi szezonja is. Decemberben mindhárom adventi vasárnap a Millenáris B csarnokában minden eddiginél több tervezővel és izgalmas programokkal várják mindazokat, akik egyedi ajándékokat szeretnének a fa alá helyezni.

Az ajándékvásárlás sosem egyszerű feladat, de Karácsonykor az összes családtagnak, barátnak, ismerősnek megtalálni a tökéletes kedvességet, valódi próbatétel.

Bronz-, ezüst- és aranyvasárnap a Millenáris B csarnokában biztosan mindenki megtalálja a tökéletes meglepetést, hiszen a közel 200 kiállító asztalai igényes designtárgyaktól, ruháktól, ékszerektől, minőségi élelmiszerektől és gasztronómiai termékektől roskadoznak majd.

Több tucat alkotó kifejezetten gyerekholmikkal készül. A különféle korosztályoknak szóló vidám és különleges gyerekruhák mellett gyerekjátékok, textilfigurák és temérdek mesekönyv is beszerezhető. A Baby on Cloud termékeit a skandináv trendek inspirálják. A kis manufaktúra célja a letisztult és egyben stílusos kiegészítők készítése, elsősorban gyerekszobákhoz. Akik lakásukat szeretnék néhány különlegesebb darabbal otthonosabbá varázsolni, azok sem csalódnak majd, hiszen a finom kerámiakészletektől kezdve, a lakástextileken keresztül sok más kiegészítő közül választhatnak. Az Iftiin márka például egy lapra szerelhető karton karácsonyfát mutat be, amely megvilágítva különösen szépen mutat. Környezetbarát, kis dobozkában elfér, és hosszú évekig gyönyörködhet benne a megajándékozott. Szintén karácsonyi hangulatba hoznak a Lamoppe fenyőfával dekorált ízléses párnái.

Az ünnepek előtt a gasztro kiállítók is szép számmal képviseltetik magukat, hiszen ilyenkor mindenki könnyebben elcsábul a különleges finomságok láttán. A szépen csomagolt, ajándéknak sem utolsó csokoládék, bonbonok, lekvárok mellett kekszek, sütemények, mézek, borok is kaphatóak lesznek, de jó néhány cukrászda és kávézó is kitelepül, s akik nézelődés közben megéheznek, azokat  helyben fogyasztható őszi-téli csemegék várják. A hideg téli estéket már egy meleg ital is feldobhatja, pláne ha a hő hatására dekort váltó Moringa bögrében szervírozod. Ha pedig igazán különleges teát kínálnál benne, a Luis Teaházban különleges teakeverékek közül választhatsz.

Nem csak csokirajongókat vesz le a lábáról Szántó Tibor szakértelme. A márka idén előre összeállított karácsonyi ajándékcsomagokkal is készül, amelyekben a főszerepet Madagaszkár, a vörös áfonya, a narancs és a mandula játssza. Természetesen cukormentes változatban is.

Hangolódj az ünnepekre, és töltsd a WAMP-pal stílusosan ezeket a napokat!


2015. december 06-13-20. 10.00-18.00

Millenáris B csarnok

A belépés 500 forint, amely levásárolható

További információ: www.wamp.hu