VÍZ, ZENE, VIRÁG FESZTIVÁL – Fesztiválozzunk együtt, találkozzunk Tatán!

Quimby, Wellhello, Honeybeast és még sok más sztárfellépő a Víz, Zene, Virág Fesztiválon! Magyarország legnagyobb családi fesztiválja 2016-ban június 24-25-26-án várja látogatóit csodálatos környezetben, Tata szívében, az Öreg-tó partján!

Koncertekkel, borudvarral, szemet gyönyörködtető virágkölteményekkel és több száz programmal várja a közönséget, immár 23. alkalommal a Víz, Zene, Virág rendezvénysorozat! A gyerekeket Szipi, a fesztilválkutyus hívja mókára: interaktív játszóház, kutyatalálkozó, ugrálóvár, állatsimogató és rengeteg játék vár minden apróságra! Míg a kicsik játszanak, szüleik, nagyszüleik megcsodálhatják a tatai várban kiállított meseszép virágkölteményeket vagy akár megkóstolhatják a környék ínycsiklandó borait a Borudvarban! A fiatalok háromnapos önfeledt bulizásban vehetnek részt: mindenki előtt nyitva áll a Party-aréna, a Romkocsma, és a Nagyszínpad is, ahol rengeteg koncert, haza és külföldi sztár fellépők, az ország leghíresebb zenekarai és dj-i lépnek fel!

Itt lesz Charlie, Russkaja, a Superstereo, Paddy and the Rats és még sokan mások! A Víz, Zene, Virág Fesztiválon idén is lesz vízi és légi bemutató, kézműves termékek és szombat este 10 órakor tűzijáték! A fesztiválszervezők kiemelten támogatják a nagycsaládosokat, valamint a látássérülteket, ezért ők előzetes regisztráció után ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen!

A Víz, Zene, Virág rendezvénysorozat színvonalát mi sem mutathatja jobban, minthogy két alkalommal is kiváló minősítést kapott a Magyar Fesztiválszövetségtől, a megyében Prima Primissima Díjjal jutalmazták és tavaly Európai Fesztiválminősítést is nyert!

6 színpad, 14 helyszín, több mint 200 program! Az országban egyedülálló, sokszínű, háromnapos rendezvényre idén is sok szeretettel várnak Mindenkit a szervezők!

Jegyek online, elővételben és a helyszínen is kaphatók, igen csak megengedhető áron, mivel nem kerülnek többe egy mozijegy áránál!  https://jegy.vzv.hu/

Bővebb információ a fesztivál honlapján (www.vizzenevirag.hu), és a Facebook oldalon!