Viszlát, száraz november! – Így bírtuk egy hónapig alkohol nélkül

Emlékeztek még Petrára, aki a FUNZINE csapat egyedüli tagjaként nekivágott a száraz november challenge-nek? Örömmel jelentjük, hogy túlélte a kihívást és bormámoros boldogságban úszik.

Húzós hónap volt a november a FUNZINE számára. A fiúk a movember szakállnövesztő challenge elszánt harcosai voltak, Petra pedig az alkoholról mondott le 30 nap erejéig. Lássuk, hogyan élte túl.

Egyből a Funzine halloweeni bulija után, már október 30-án belevágtam a száraz novemberbe, hogy bebizonyítsam, képes vagyok egy hónapig alkohol nélkül.

Először az téli vásárokon, a forralt bor illata miatt éreztem úgy, hogy el kéne felejteni ezt az egész száraz novemberezést, de  erős voltam, és nem csábultam el. Sőt, túléltem jó pár születésnapi bulit és baráti találkozót ivás nélkül.


Egyetlen egyszer szegtem meg a szabályokat, de alapvetően ez rendben is van, hiszen egy csalónap mindenkinek jár, nem? A barátnőmmel (aki egyben a lakótársam és kollégám is) körülbelül egy hete csajos estét tartottunk, amit nem tudunk bor nélkül elképzelni.

Csak 1-2 pohárkával ittam, így se berúgásról, se másnaposságról nem tudok beszámolni. (Ezért nem is lehet igazi csalásnak nevezni!)

Örülök, hogy megcsináltam a száraz novembert, mert be tudtam bizonyítani magamnak, hogy simán kibírok egy hónapot alkohol nélkül is, sőt, a bulizni is lehet anélkül, hogy feltankolnánk alkohollal.

Az egyetlen kérdés már csak az, hogy vajon jövőre is rászánom-e magam?