Virtuális rendelés egy cseppet sem virtuális étteremben

Ha unod a pincérek szemmelverését, a Kaja.hu-t neked találták ki: csak néhány kattintás a személyre szóló asztali kijelzőn, és a kívánt étel máris előtted landol. A cybergasztro hozzánk is megérkezett.

Kevés olyan ember van, akinek kedvenc időtöltései közé tartozik a pincérekkel való szemezés – már ha a rendelés a cél. Valaki egyenesen utálja, hogy akarva-akaratlan mimikával, gesztikulálva kell magához hívnia a felszolgálót, ahelyett, hogy telepatikus úton közölhetné a kívánságát.

A Kaja.hu megálmodóinak ezek a kínos pillanatok jelenthették a kiindulópontot, amikor úgy döntöttek, hogy virtuálissá teszik a rendelést. Na nehogy soha meg nem érkező ételeket kezdjetek vizionálni (a kikért fogások kézzelfoghatóan az asztalotokon landolnak), pusztán arról van szó, hogy a kért étkeket nem szóban, hanem a minden egyes vendég elé kihelyezett kijelző segítségével rendelhetjük meg. Csupán néhány kattintás, és máris megkapod, amire éppen vágysz. A jó hír az, hogy az újfajta rendeléshez viszonylag könnyen hozzá lehet szokni, emellett megjegyzéseket is hagyhatsz a séfnek, ha valamilyen külön kívánságod van.

A virtuális eljárás előnye, hogy nem kell feszengened az időről időre megjelenő – vagy épp nem megjelenő – pincér viselkedése, kérdései, tempója miatt, a Kaja.hu ezzel együtt korántsem az a hely, ahol a személyes kontakt redukálódása miatt elhanyagolva éreznénk magunkat. Ha úgy tartja kedvünk, élesben követhetjük végig, ahogy a szemünk előtt készítik el a rendelésünket, így face to face találkozásokra is lehetőségünk nyílik.

Ha azon országok mindegyikébe elutazhatnánk, amelyeknek a specialitásai a Kaja.hu kínálatában szerepelnek, körülbelül a fél világot láthatnánk. Az indiai curry-től kezdve a mexikói burritón keresztül az olasz pizzáig szinte minden megtalálható az étlapon, ráadásul az adagokkal sem spórolnak, így érdemes üres gyomorral betérni. Miután teleettétek magatokat – például a hét különböző ízesítésű, magyar szürkemarhából készült burger egyikével –, benézhettek az emeleten található VIP-terembe, ahol pihe-puha szőnyeg és falra festett szürkemarha várja a társaságot. Jól hangzik, nem?

Kaja.hu

1065 Budapest, Nagymező utca 41.

www.kaja.hu