Verte a gyerekeit Brad Pitt?

Végre kiderült, miért adta be a válókeresetet Angelina Jolie.

Múlt héten jelentette be az egykori álompár, Angliena Jolie és Brad Pitt, hogy elválnak, már az egész világ erről beszél.  A színésznő ügyvédje szerint Jolie a „család érdekei” miatt indította el a jogi procedúrát. Az amerikai pletykagyár először azt hitte, Jolie azért akarja elhagyni a férjét, mert Brad megcsalta őt, ám a legújabb hírek  szerint Mr. Pitt azzal húzta ki a gyufát Jolie-nál, hogy veréssel fegyelmezte a gyerekeiket.


Nem egy mintaapa

Állítólag egy videofelvétel is készült arról, ahogyan az alkoholmámorban úszó színész kiabál a gyerekeivel és fizikailag is bántalmazza őket. A megörökített jelenet a házaspár magánrepülőgépén készült, az egyik családi vakáció alatt. mivel a gyermekbántalmazás az USA légterében történt, az ügyet az FBI vizsgálja ki. A Szövetségi Nyomozó Iroda nyilatkozatot adott ki róla, hogy a Brad elleni vád nem fikció, és valóban ők fognak foglalkozni vele.

Ellentétben Angelinával, Brad Pitt már nyilatkozott a sajtónak a válásáról:


“Nagyon elszomorít, hogy így alakultak a dolgok, de most a gyermekeink a legfontosabbak. Arra kérem a sajtót, hogy hagyják levegőhöz jutni őket ebben a nehéz időszakban.”

A mostani fejlemények után aligha várható el, hogy a pár útjai békésen fognak elválni egymástól.


Ha tudni akarod, hogyan reagált a hírre Jennifer Anniston, kattints ide.

forrás: TMZ