Valentin napi randi helyszínek

Mindjárt itt van Valentin nap, amikor tele van a város szerelemmel. Íme, pár tipp, hogy hova menjetek pároddal, ha romantikára vágytok.

Füvészkert

Igazi oázis, a város legrosszabb hírű utcáinak szomszédságában. Békebeli pálmaházzal, virágzó díszfákkal, vadkacsákkal, teknősökkel, kis üvegházakkal, orchideákkal és vízililiomokkal, és nem utolsó sorban egy szemet gyönyörködtető kis villával. Legfőbb nevezetessége a Victoria-ház, ahol megcsodálhatjuk az amazonasi tündérrózsát, az Ausztrál-házban pedig ausztrál tájak növényeit tekinthetjük meg.

Vajdahunyad vára


Ez a helyszín mesebeli világba repít benneteket. Igazi hercegnek és hercegnőnek érezhetitek magatokat a gyönyörű környezetben. E különleges hangulatú  hely a városligetben, mely tornyaival, csónakázó tavával, és az ahhoz vezető hidakkal varázslatos helyszínt biztosít meghitt sétáknak és szerelmes együttléteknek. A várat körülölelő tavon korcsolyázhattok is.

Csókterem

A Margitsziget a szerelmesek egyik kedvenc kedvenc búvóhelye, hiszen minden évszakban lenyűgöző látványt nyújt. Miután egy eldugott kis padon üldögélve megfeledkeztetek a világról, és egymásra hangolódtatok, felejthetetlenné tehetitek a napot, ha felkeresitek a szigeten található, víztorony felső szintjének Csóktermét, mely nevét is az itt lopott csókokról kapta. A terem romantikus kialakítása, az íves erkélyek és a hatalmas üvegablakok is garantálják a különleges hangulatot, nem beszélve arról, hogy, bár a fák lombkoronája miatt nem tárul teljes egészében elétek a város magával ragadó látképe, előbbiek gondoskodnak róla, hogy jóval a föld felett érezzétek magatokat.

Miután szenteltetek pár órát a romantikának, gyertek és koccintsatok velünk a Funzine Valentin napi partiján, ahol ingyen koktél jár a szerelmeseknek, sőt fantasztikus ajándékainkat is megnyerhetitek.