Valentin napi randi helyszínek Budán

Mindjárt itt van Valentin nap, amikor tele van a város szerelemmel. Íme, pár tipp, hogy hova menjetek pároddal, ha romantikára vágytok.

Uránia Csillagvizsgáló

Kevesebb izgalmasabb program van, annál mint amikor a csillagos égboltot fürkészésed a szerelmeddel. Hozzátok le a csillagokat a Gellért-hegy lábánál található csillagvizsgálóban a kora esti órákban. Február 14-e különösen alkalmas nap a a Hold megtekintésére.

Citadella

Ha már úgyis a Gellért hegy felé vettétek az irányt akkor töltsetek el pár romantikus órát a Citadellán, a Gellért hegy tetején, 140 méterrel a város felett. A Szabadság szobor tövéből csodálatos a panoráma, innen nyílik a az egyik legszebb kilátás a Budai Várra, a Parlamentre, a dunai hidakra, valamint látni lehet az egész pesti oldalt és a budai hegyeket.

Halászbástya

Budapest egyik legromantikusabb műemléke a Budai Várban, a Mátyás templom mögött, a hegyoldal tetején végigfutó Halászbástya. Neo-romantikus csúcsos süvegű kőtornyai, erkélyei és boltívei rendkívüli akár Valentin napon, vagy az év bármely napján fantasztikus hely egy különleges randevúra, kiinduló pontja lehet egy kellemes sétának a Várnegyed macskaköves utcáinak bebarangolásához.

Miután szenteltetek pár órát a romantikának, gyertek és koccintsatok velünk a Funzine Valentin napi partiján, ahol ingyen koktél jár a szerelmeseknek, sőt fantasztikus ajándékainkat is megnyerhetitek.