Valentin Nap 2015

Minden Bálint legnagyobb bánatára február 14-én újra itt van a szerelmesek ünnepe! A FUNZINE-nál elég rendesen odafigyeltünk rá, hogy megkönnyítsük a dolgotokat a tökéletes Valentin-nap megszervezésében, megannyi cikkel készültünk ugyanis a jeles alkalomra, amelyeket alább találhattok összegyűjtve.


Szív küldi szívnek – Valentin-napi ajándékötletek


Ha esetleg gondban lennél ajándékok terén, a mi kis katalógusunk jó segítséget nyújthat a vásárlási döntésben!


Innen rendelj virágot Valentin napra!


Budapest legjobb virágüzleteiből, gondosan ügyelve arra, hogy gyűjteményünkbe olyan boltok is bekerüljenek, ahol online is megoldható a meglepetés – így mindenki jól jár!


Itt vacsorázz Valentin napon a szerelmeddel!


Összegyűjtöttünk néhány remek éttermet, ahol garantált lesz a Bálint nap tökéletes eltöltése!


A legjobb Valentin-napi események


Ha esetleg nem sikerült betervezni egy Valentin-napi álomvacsorát, vagy sikerült, de utána nem vennétek azonnal búcsút a várostól, akkor irány az alábbi programok valamelyike és gyűjtsetek be még pár felejthetetlen emléket!


Csókok és csokoládék: a legjobb csokiboltok Budapesten


Akármennyire is a kapitalizmus kreálmánya a Valentin-nap, csokit adni és (főleg) csokit kapni mindig jó érzés. A virágcsokor látványában ugyanis lehet gyönyörködni, illatától meg ájuldozni, de elfogyasztani azért csak nem fogjuk – míg a csokoládé nem csak látványával és illatával, de ízével is hódít! Arról nem is beszélve, hogy a csoki egész jó afrodiziákum, ami Valentin-napon különösen jól jön.


Romantikus Budapest


virágok átadása és a romantikus vacsora elköltése után mi sem esik jobban, mint egy kellemes, egymásbakarolós séta párunk oldalán egy hangulatos, meghitt, a szemet és a szívet is gyönyörködtető helyszínen.


Valentin nap Pinteresttel – FUNIVERSITY MAGAZIN


Néhány (természetesen csak és kizárólag szivecskés) ötlet csak Nektek a Pinterestről.


Elcsépelt Valentin – FUNIVERSITY MAGAZIN


Ebben a cikkben szerkesztőnk azt a kérdést feszegeti, hogy vajon miért utálják annyian a szerelem napját?


Valentin nap olcsón és praktikusan – FUNIVERSITY MAGAZIN


Ha úgy gondolod, anyukáinkhoz hasonlóan ti is megérdemeltek egy naptári napot a szerelmeddel, viszont eleged van a sablonos, hasznavehetetlen plüssmacikból és már telítődött a konyhaszekrény a közös fotótokkal dekorált bögrékkel, ez a cikk hasznos lesz számodra.