Most levadászhatod Ryan Goslingot!

Megérkezett Budapestre Ryan Gosling, aki a Szárnyas fejvadász második részének forgatása miatt repült városunkba.

30 évvel az első rész után ismét visszatér a mozikba a Szárnyas fejvadász, melynek a második részét Budapesen forgatják. A film előkészületei már több hónapja tartanak, de Ryan Gosling, a mozi egyik legnagyobb sztárja csak ma érkezett meg a városba. Az ikonikussá vált film második részének tartalmáról még nem sokat tudni. Leginkább csak annyit, hogy az első részből már jól ismert Rick Deckard, azaz Harrison Ford ismét lelkes android vadászatba fog kezdeni. Arról azonban, hogy mi lesz a film másik sztárjának, Ryan Goslingnak a szerepe, még nincsenek információk.

Az első Szárnyas fejvadász film az 1968-ban megjelent Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című sci-fi alapján készült, a mostani rész eseményeit pedig Hampton Fancher gondolta tovább, aki már az előző rész forgatókönyvírásában is sokat segédkezett.

A híres producer, Ridley Scott szintén másodjára vállal részt a film elkészítésében. Scottnak nem ez az első filmje, melyet Magyarországon forgatott. A  rosszul sikerült marsi expedíciót feldolgozó Mentőexpedíció című filmen szintén itt munkálkodott.

A mostani csúcsprodukciót az etyeki Korda Stúdióban és a rákospalotai Origo Stúdióban fogják forgatni, vagyis a magyar filmiparban dolgozókat teljesen le fogja foglalni Mr. Ford és Mr. Gosling közös attrakciója.

A felvételek tanúsága szerint Ryan igazán családcentrikus ember, ugyanis a színész feleségével, Eva Mendes-zel, két gyermekével és kutyájával érkezett meg a városunkba. Gosling családi kísérete azért is különleges, mert a legifjabb családtag, Amada Lee Gosling mindössze 2 hónapja született.

A Harrison Ford rajongóknak kicsit még várniuk kell, az idős sármőr ugyanis még nem landolt Magyarországon. Akiket pedig csak a film hoz lázba, még tovább kell türelmesnek lenniük, egészen 2017 őszéig, ekkor kerül ugyanis a mozikba a várva várt folytatás.