Ünnepi programkínálat a Corso Étteremben és Bárban

Hogy  mennyire lesznek emlékezetesek az ünnepek, csupán azon múlik, miként töltjük! Szenteljük a legértékesebb perceket szeretteinknek, a többiről pedig engedjük, hogy a Corso Étterem segítőkész személyzete gondoskodjon! Válasszunk a különleges összeállításokból, rendeljük meg az egészben sült pulykát és magyaros csomagot vagy élvezzük a pazar hangulatot a helyszínen!

Látogassunk el az InterContinental Budapest szállodába és bontsuk ki a meglepetések sorát, amivel az ünnepek kapcsán készülnek. Ha december és Új Év napjának bármelyik vasárnapján emelkedett hangulatú étkezésre vágynál szeretteid körében, a Corso Étterem ünnepi brunch kínálata biztos, hogy felpezsdít kicsiket és nagyokat egyaránt.

Ha szeretnéd bevonni a gyerekeket egy élményben gazdag ünnepi készülődésbe, a Karácsonyi Sütőiskola remek szórakozást kínál, ahol a csemeték akár barátaikkal karöltve ügyeskedhetnek az ünnepi finomságok elkészítésében. A felnőttekre pedig Téli Lélekmelegítők várnak a Corso Bárban: válassz a hangulatodhoz illő alkoholos vagy alkoholmentes csodákból!

Amennyiben kollégáinkkal, barátainkkal vagy bensőséges hangulatban, családunkkal szeretnénk ünnepelni az egész napos főzés fáradalmai nélkül, a Pulyka vagy Liba Elvitelre és a Magyaros Karácsonyi Csomag ínycsiklandó fogásait is érdemes megkóstolni, melyeket egyszerűen a nappalinkba varázsol a Corso Étterem.

További információk ITT!