Ünnepi készülődés az InterContinental Budapest Corso éttermében

Ha nem szeretné az ünnepek nagy részét a konyhában ácsorogva tölteni, bízza magát a Corso étterem profi szakácsaira! 

Tálalásra kész, ízletes ételekkel könnyítik meg az ünnepi időszakra való készülődés sokszor fárasztó napjait. Válasszon a saját és vendégei ízlése szerint az ünnepi összeállításokból és rendelje házhoz vacsoráját!


Húsvéti sonkacsomag elvitelre: rendeljen egy tálalásra kész összeállítást, mely krumplipürét, bajor káposztát, főtt sonkát és barna mártást 6 fő részére, illetve mustárt, tormát, házi kenyeret, kalácsot vagy gyümölcskenyeret és egy üveg MÁD Furmint fehér bort tartalmaz.


A csodás ételek mellett, a gyermekeknek szervezett sütőtanfolyamra is érdemes ellátogatni: a foglalkozások március 24 és 27 között délután 15:30-tól indulnak. A húsvéti sütemények készítésének elsajátítását sosem lehet elég korán kezdeni. A legkisebbek maguk készíthetik el a sütőtanfolyamon ünnepi finomságaikat, melyeket aztán haza is vihetnek magukkal. A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges.


És ha már édesség, akkor a Corso Bár Sütemény Sarok sem maradhat ki a repertoárból, ahol március 18 – 28 között a cukrász séf házi készítésű húsvéti különlegességeit kóstolhatjuk meg. Ünnepi sütemények, házi torták, csokoládé nyuszik és tojások, kézműves tojáslikkőrrel töltött pralinék, marcipán figurák, valamint illatos fonott kalácsok és gyümölcskenyerek pompás meglepetések lehetnek az egész család számára.

Tökéletes családi kikapcsolódást ígér a Húsvét Vasárnapi Brunch is, ahol a hagyományos és nemzetközi fogások mellett, izgalmas gyerekprogramok várják a kicsikkel érkezőket.

További információk ITT!