Ünnepi ízek – Karácsonyi ajánlatok

Decemberben az egész város karácsonyi hangulatot áraszt: az utcák ünnepi fényekben pompáznak, a karácsonyi vásárok megnyitják kapuikat, az éttermek ünnepi ajánlatokkal várnak minket. Összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahol egy-egy finom fogás mellett elmerülhettek az ünnepi hangulatban.


Á la Maison

A belvárosi kis ékszerdoboz méltán híres a nagyszerű reggelijeiről, mint a croque madame és a croque monsieur, de mellett kerülhet a tányérunkra amerikai palacsinta házi készítésű szósszal, tésztaételek gazdagon elkészítve, ízletes levesek, szendvicsek és még sok más. Térj be hozzájuk, ha egy kiadós reggelire vagy egy gyors ebédre vágysz, de téli időszakban is igazán különleges élményt nyújt a párizsi stílusú étteremből ablakából lesni az első hópelyheket.
1052 Budapest, Nádor utca 8.
Facebook: itt


MÁV Nosztalgiajárat

Ajándékozd meg szeretteidet az időutazás élményével! Ha jegyet váltasz a belföldi vagy külföldi útvonalakra a MÁV Nosztalgia gőzmozdonyával, ízletes ételeket és kiváló magyar borokat kóstolhattok a kényelmes vagonokban. Válts jegyet a február hetedikén induló  járatra, amelynek végállomása a mohácsi Busójárás!


Ajándékutalványt a MÁV Nosztalgia jegyirodában, a Nyugati pályaudvar a 10-es vágánya mellett, vagy a www.mavnosztalgia.hu-n válthatsz.


Intercontinental

Kétségtelen, hogy az Intercontinental tökéletes ünnepi hangulatot kölcsönöz annak, aki a konyhában hagyja a kötényét, és rájuk bízza az ünnepi falatok elkészítését. November 25 és december 31 között várják azokat a 4-6 fős csoportokat, akik egy tradicionális lakomában szeretnének részt venni: gesztenye, szárított gyümölcsök, vörösbor, párolt káposzta és még sok más finomság kerül az asztalra.
1052, Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.


Taste Christmas at Demmers Teahouse Nádor

A Karácsony közeledtével egyre gyakrabban térünk be a Bazilikától pár percre található Nádor utcai Demmers Teaházba, hiszen nemcsak a karácsonyi bevásárló-maraton után segít felmelegedni egy csésze teával, de otthonra is beszerezhetjük az utánpótlást, sőt szeretteinknek is találunk ajándékot a fa alá.
1051 Budapest, Nádor utca 20.
Facebook: itt


Anker Klub

Anker Klub tökéletes menedékhely a decemberi hidegben, hiszen csak pár percre helyezkedik el a kedvelt bevásárlócélpontoktól. Barátságos árak, egyedi környezet és ünnepi ajánlatok várják azokat, akik a vásárlásban megfáradva betérnének egy finom fogásra. Sőt december 6-án a Mikulás is beköltözik az Anker Klubba, hoz magával forrócsokit, krampuszokat, lesz játéksarok, karácsonyi filmvetítés és forralt bor is!
1062. Budapest, Anker köz 1-3
Facebook: itt


Elysée Bistro

A legendás Elysée bisztró visszatért  70 év után, megújult választékkal, fantasztikus kávékínálattal, gourmet kurzusokkal, mindez a Parlament szomszédágában. A bisztró egyedi hangulatát a  francia stílus határozza meg, ami megmutatkozik az étlapon is: hagyományos magyar ételek és a francia konyha olvad össze, tökéletes helyszínt szolgáltatva egy kiadós reggelinek, egy könnyed ebéd utáni teázásnak, vagy egy romantikus randevúnak. A hely különlegessége a fűthető terasz, ahonnan egész évben csodálhatjuk  a páratlan kilátást.
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15.
Facebook: itt