Új Szputnyik pop-up bolt

Nyakunkon a fesztiválszezon, a hosszú nappalok, végtelen éjszakák és a legnagyobb bulik! Ha igazán stílusosan vágnál neki a nyári programoknak, ha imádsz kincsekre bukkanni egy-egy vásárlás során, vagy épp te vagy az úttörő divatmániás a társaságban, olyan designer darabok után kutatva, amik biztosan nem jönnek majd szembe veled az utcán – mi tudjuk, merre vedd az irányt!

Már mindannyian jól ismerjük a Dohány és Király utca két fő kincsesládáját: a Szputnyik boltok kínálata nyáron is garantáltan elkápráztat megannyi eredeti, egyedi és utánozhatatlan ruhával és kiegészítővel – azonban most még ennél is több lapul a tarsolyukban!

Az új pop-up bolt közel 90 napon át várja akciókkal és árengedményekkel a lelkes kincskeresőket a Március 15. téren. Ugorj be, nézd meg, miként olvad egybe a régi és új, egy izgalmas, színes kavalkádban, melyben mindenki megtalálja a neki megfelelő ruhadarabot, ékszert vagy épp táskát.

Sétálj egyet a Duna mellett, hűtsd le magad egy finom fröccsel, élvezd a panorámát, és nézz be Budapest kedvenc vintage barlangjába. Az új helyszín egészen nyár végéig vár – találd meg a legmenőbb cuccokat, és kerülj a figyelem központjába minden bulin!


Szputnyik boltok:

1074 Budapest, Dohány utca 20.

H-Szo: 10:00  – 20:00, Vas: 10:00 – 18:00

1062 Budapest, Király u. 22. (Káldy u. 1.)

H- Szo: 11:00 – 21:00

Szputnyik shop / Pop-Up 

1056 Budapest, Március 15. tér 1.

H-Szo: 11:00 – 21:00

Június 1-től szeptember 30-ig!

További információk ITT!