Tüzes ízek a Hard Rock Cafe étlapján

A Hard Rock Cafe legfrissebb limitált ajánlata igazán felejthetetlen élményt ígér: próbáld ki a fűszeres ízek és ropogós húsok tökéletes harmóniáját – mi megkóstoltuk!


Jobbra Mick Jagger öltönye, balra Madonna kézzel írott levele, Michael Jackson kalapja vagy épp Prince és Lenny Kravitz gitárja. A hangulat adott: a Hard Rock Cafe világszerte ugyanazt a királyi életérzést és magas színvonalú vendéglátást kínálja, s a budapesti étteremben sem kell csalódnunk. Mostani látogatásunk apropója, hogy megkóstoljuk az étlap új, szezonális pontját: íme a Smoke, Fire & Spice!

A koncepció lényege a többféle hús és különböző szószok ötvözése: a mennyei csirke-, marha- és sertéshús mellett ropogós rákokat is mártogathatunk a hatféle szószban. A tradicionálisabb ízektől az egészen extrém összeállításokig, gyakorlatilag mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb opciót: a különböző húsfélékre más és más hatást gyakorolnak az édes, vagy épp csípős keverékek. A tál persze nem lenne teljes köret nélkül, így pirított pita, grillzöldségek, saláta és ínycsiklandozó sajt is kerül a tányérra.

Utánozhatatlan miliő, csodás ételek, különleges italok, a zenetörténet remekeivel a háttérben – merülj el a te is a Hard Rock világában!