Trendattack Supermodel of the Year 2012 Modellverseny – még jelentkezhetsz!

Megfordulnak utánad az utcán? Itt a lehetőség, hogy bekerülj a divatmagazinokba!Természetes szépségeket vár a Trendattack Modellügynökség, 14 és 24 év közötti fiúk és lányok személyében, de az sem baj, ha valami miatt kilógsz a sorból, magasabb/vékonyabb/vörösebb/szeplősebb vagy, mint a többiek. Sőt: itt a szolis, hidrogénszőke menő csajok szóba sem jöhetnek. Szeretnéd, ha nemcsak London, Párizs és Ázsia kifutóin, hanem itthon vagy Bécsben is kaphatnál munkát? A Trendattacknél a legfontosabb, hogy a hazai ismertségedet is megalapozzák.

Ha összeszedted a bátorságodat, jelentkezz a versenyre az ügynökség oldalán! A verseny nyereményei között wellness-utazás, VOLT-VIP jegy is van, és persze a fődíj a nemzetközi modellszerződés és a portfóliófotózás. Az online jelentkezés után válogatón vehetsz részt, amelyet Budapesten kívül az ország nagyvárosaiban, Kaposváron, Zalaegerszegen, Debrecenben, Nyíregyházán, Pécsett, Szekszárdon, Miskolcon, Győrben, Veszprémben, Tatabányán  és Szombathelyen tartanak – nem kell tehát a fővárosban laknod vagy ide utaznod…

Követelmények lányoknál: 173-182 cm-es magasság,maximum 65cmes derékbőség, maximum 94es csípőbőség, magas, nyúlánk alkat, természetes kisugárzás, 14-24év közötti életkor.

Követelmények fiúknál: 18-25 év közötti életkor, 182-189cm közötti magasság, 48as-50es konfekcióméret

A jelentkezés a versenyre ingyenes!