TOP 6 buli a hétvégére

Már az utolsó órákat töltöd rabságban, és alig várod, hogy végre kiszabadulj? Mi megmondjuk, merre érdemes kitombolnod magad a hétvégén!

Intim Torna Illegál lemezbemutató koncert

A hazai rock and roll szféra legőrültebb tagjai előrukkoltak második lemezükkel. A Kísérlet október 31-én jelent meg. A fiúk hatalmas bulival készülnek ennek megünneplésére, amit egy fergeteges lemezbemutató koncerten visznek véghez az Akvárium klubban, szombaton! A rajongók zúzós gitárszólókra és fülrepesztő dobokra számíthatnak, és persze karcos üzenetekre, amelyek mindamellett, hogy szórakoztatóak, megcsillantják az elmélyültség homályos, ámde felfogható színtereit is.

Több infó:Intim Torna Illegál lemezbemutatóNathan Fake az A38-on

Az est legutolsó fellépője lesz az angol Nathan Fake, aki az elektronikus ütemek brit császáraként látogat el hozzánk pénteken. Szeptember elején jelent meg Steam Days című albuma, melynek promóciós turnéjáról az A38 fáradhatatlan közönsége sem maradhat le! Fake olyan neves alkotók termékeit mixelgeti esténként, mint a Radiohead vagy Jon Hopkins, így a minőségi beatek és a pattogós szórakozás garantált! Irány a Hajó!

Több infó:Nathan Fake az A38-on!

Fashion Issue Party az Ötkertben

Ha mindened a divat, akkor számodra is akad csemegézni való party a hétvégére! Az Ötkertben pénteken Fashion Issue Party lesz, ahol rendhagyó módon a dizájnerek állnak majd a DJ pult mögé! Így aztán kivételesen nemcsak divatérzékükbe nyerhetsz betekintést, hanem zenei ízlésvilágukba is kitérőt tehetsz! Szegedi Kata, Benus Dani, Mojzes Dóra, Igor Deseatnikov, Szűcs Péter és Oltai Kata varázsolnak el ezen az éjszakán, neked pedig mindképpen ott a helyed!

Több infó:Fashion Issue Party 
The Cribs az Akváriumban

A wakefieldi testvérek az indie zene legjavát repítik a belvárosi szórakozóhelyre, ahol legújabb lemezük, az In the Belly of the Brazen Bull tracklistáját szólaltatják meg! 2010-ben láthattad már őket nálunk a Szigeten, így a rockos, ámde lágy ritmusokra már rutinosan táncolhatsz az Akváriumkoncerttermében. Vidd a haverokat, tomboljátok ki az egész héten felgyülemlett feszültséget, majd egyetek egy gyrost a Deákon, mielőtt kidőlnétek a taxiban.

Több infó:The Cribs az Akváriumban! 

Slam a Corvintetőn

Az est házigazdája Metha lesz, aki a legnívósabb breakbeat felhozatalt vonultatja fel, csakis a Ti szórakoztatásotokért! Másszátok meg a Corvintető tekervényes lépcsőházát szombaton, higgyétek el, megéri! Egy jó kis slam indítja majd a bulit, majd a Breakbeat Massive 9. szülinapját ünnepli este tíztől! Lucky 23, Mira, Fine Cut Bodies és az Elite Force csábítja el a közönséget, hogy mindenki érezze: ezen az estén nincsenek korlátok!

Több infó: Showcase Slam és Be Massive Birthday 


Nu Disco Party a Symbolban

Ha valami elitebbre vágysz, irány a Symbol! Nem csupán jókat ehetsz és a legfinomabb nedűket kóstolhatod végig, de kivételesen egy fergeteges Nu partyban is részed lehet! Valódi őrület, amely garantáltan feledteti el veled minden bajod és bánatod! Az est lemezlovasai: LOTFI BEGI, Compact DJ Set, Sweethome Geri, GregFr és RoofTop DJ! Kihagyhatatlan!

Több infó: Nu Disco Party a Symbolban!