Top 5 Rihanna fellépés

Ma bódítja el Rihanna a Sziget közönségét. Összeszedtük a legjobb fellépéseit.

A barbadosi énekesnő ma este lép a Sziget nagyszínpadára, hogy egy fergeteges show-t csapjon. Összeszedtük azokat a fellépéseit, melyekhez hasonló attrakciót várunk el tőle most is.

5. Work – Brit Awards


ANTI című  korongjának promóciójakor a legnagyobb angol zenei díjkiosztó gálán, a Brit Awardson a Work című számát adta elő. A fellépésben segítségére volt Drake is, akivel már többször is együtt dolgozott.


4. Umbrella, I Hate that I Love You – American Music Awards

Ugorjunk vissza az időben egészen 2007-ig, amikor Rihanna még sokkal visszafogottabb és ártatlanabb volt. Az Umbrella című száma a nagy átalakulásának legelső lépcsőfoka volt. A sláger a 2007-es nyár legnagyobb zenei sikere volt, mely jócskán megalapozta Riri későbbi karrierjét.


3. Bitch Better Have My Money – iHeart Radio Awards

Igen, igen, Rihanna végre megmutatja keményebb arcát. Hogy ez mit jelent nála? Mocskos szavakat, neonzöld csizmát és nyegle táncmozdulatokat. A színpadi megjelenést a háttérben parkoló helikopter tette teljessé.


2. Only Girl – X Factor

Hogyan tölti Rihanna a halloweent?  Természetesen munkával. Azért némi bohémságot  sikerült belecsempésznie az előadásába. Tűzvörös haj, ételdobálás és balerinaruha – ez kellett listánk 2. helyének megszerzéséhez.


1. Vogue – Live Fashion Rocks 2008

El tudod képzelni Rihannát Madonnaként? Picit segítünk. 8 évvel ezelőtt a pop nagyasszonyának ikonikus Vogue című számát adta elő, pávatollakba burkolózva. Bármennyire is meglepő, a végeredmény elég jóra sikerült.