TOP 5 parti az ünnep alatt!

Buliznál a hosszú hétvégén? Ne légy rest, hiszen a legfrankóbb szórakozóhelyek és fellépők most sem feledkeznek meg rólad!

1. Quimby: Csabai Kolbászfesztivál/Városi Sportcsarnok – A fesztiválra amúgy is kötelező ellátogatnod, ha szereted a kolbászt, ha nem! Az Európa szinten elismert rendezvény immáron kis hazánk kulináris élvezeteinek dobogósa, így a finomabbnál finomabb ínyencségek mellett a programszervezők is rendszeresen kitesznek magukért. Idén a Quimby a fesztivál legnépszerűbb fénypontja – Kiss Tibiék garantálják a felejthetetlen estét a zenekar egyik kedvenc koncerthelyszínén, és elkerülhetetlenül lesz Ajjajjaj, Ultravaló, Magam Adom, és persze a végén egy jó kis Halleluja!

Okt.21, 21.30
Belépő a fesztiválra: 800 Ft

 

2. A38: The Flower Kings – Ha már amúgy paprikás hangulatban lennél, a svéd, oldskool progresszív rock hatalmasságaival biztosan egy húron pendülsz majd. Ma este ők lépnek színre nálunk, lírai dallamokkal és hajtépős gitárzúzással.

http://www.funzine.hu/hu/venues/a38-allohajo/

Okt.23, 20.00
Belépő: 6500 Ft

 

3. Fogasház: Testpress – A belváros legjobbjai szórakoztatnak téged 20.00-tól, Negro, Longman, Crimson és DJ Chewby személyében. A legfrissebb house, electro, és rádióbarát slágerek csendülnek fel a hangulatos belső udvar legmélyén, ahol ígérjük sem lovas rendőr, sem politikus nem bukkan majd fel.

http://www.funzine.hu/hu/venues/fogashaz/

Okt.23, 20.00
Belépés: ingyenes

 

4. Subscribe: Székesfehérvár/Fezen Klub – Valószínűleg hazánk legpopulárisabb nu-metal zenekaránál senki sem őrjöng majd jobban a lelazult munkaszüneti napok alatt! Ha felráznád magad az ünnepekre, irány a pár húrnyira fekvő Székesfehérvár legjobb parti helye, a Fezen Klub! A Subscribe előtt zenél a szintén őrült Insane, kiknek kenyerük a szórakozás, így kedv nem marad a fenéken.

Okt.22, 21.00
Belépő: az első 100 db jegy 1600 Ft, a többi 1900 Ft!

 

5. Corvintető: Irie Maffia Soundsystem – Tüntethetsz bármennyit, Dermot, Jumo Daddy és Columbo akkor is ott lesznek megszokott keddi helyükön, a Corvintető nagytermében! A legütősebb reggae és dub beatekkel várnak téged, hogy tombolva vezesd le a napközben felgyülemlett feszültséget ezen a tüzes estén!

http://www.funzine.hu/hu/venues/corvinteto/

Okt. 23, 21.00
Belépő: 300 Ft

 

Tetszik ez a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
Halloween a Millenárison!
Keane koncert a Pecsában!
DJ Maseo az Akváriumban!