Top 5 Duna Party

Tombol a nyár vagy csak nekem van melegem?! Bizony kitört a legmelegebb évszak, s ha bár a kezdeti esőzés inkább csak kedvünket szegte, ahogy bújik elő a nap, úgy ideje ellátogatni kedvenc Duna-parti helyeinkre, hogy a folyómentén hűsölhessünk. Figyeljük hát együtt, ahogyan az a bizonyos „sok víz” lefolyik.

 


Raqpart

Lánchíd, Budai vár és belvárosi forgatag. Ahol az utca beköltözik a pub-ba, vagy az ki oda vagy hogyan is van ez? A Raqpart zseniálisan ötvözi az utcát és a szórakozóhelyet, teraszán voltaképpen egész este egy szabadtéri rendezvényen érezhetjük magunkat. A választék fenomenális, a magyaros fröccstől a hekk and chips-en át kedvenc koktéljainkig minden, ami szemnek, szájnak ingere!


Raktár Beach

Ha igazi dunai élményt szeretnénk, nincs is jobb hely a Margitszigetnél, ha pedig sziget, akkor legyen Raktár – vagy hogyan is szól a mondás. Bizony a Raktár Beach nem rég nyitotta meg kapuit, de jól fel is adta a leckét! A hangulat és a helyszín kifogástalan, az árak nem elrugaszkodottak és a személyzet is mindig mosollyal fogad, nem is csoda hogy hamar beigazolta idei szlogenjét sokak számára: #ANYÁRKEDVENCE.


A38 Hajó

Zeng a Duna az ütemektől és néha még a Petőfi híd túloldalán is átjön a hangulat. Bizony ki ne ismerné az A38 hajót, ami a budapesti koncertek egyik legjobb színhelye. Az érzés, amikor fellépnek az előadók a színpadra és még hajó is beleremeg az üdvrivalgásba leírhatatlan. Ízléstől függetlenül szinte bárki talál magának itt kedvére való partyt vagy koncertet, az élmény pedig garantáltan feledhetetlen lesz!


Pontoon

Ha már a frissen nyílt helyeknél tartunk a Raqpartos buli után ideje átnéznünk a Lánchíd túloldalára is! Koncertekkel, előadásokkal, kiállításokkal, sőt esetenként jógával is fogad bennünket a Pontoon. A kezdeményezés egy egészen új szintre emeli a rakparti életérzést, hiszen mindig van valami – s nem csak felnőtteknek.


Bálna Terasz

Hogyha csak úgy kiülnél a Duna partjára. Koktélok, asztalok a korláton és fenséges panoráma. Bizony maga a Bálna talán nem hozta azt a sikert, amit vártunk tőle ellenben Terasza szinte kötelezővé nőtte ki magát. A hatalmas cetféle kedvesen elzár minket a autóktól, a futók, a folyó és a megújuló Nehru-part közelsége egy furcsán nyugodt, harmonikus érzést ad nekünk! Nincs is más dolgunk, mint kikérni kedvenc koktéljainkat és figyelni, ahogy a nap eltűnik a Gellért-hegy mögött.