Top 5 buli a hosszú hétvégére

Már megint egy több napos hétvége, te pedig kifogytál a lazulós ötletekből? Mi összegyűjtöttük neked a legütősebb bulikat!

1. FUNZINE Halloween Party a Buddha Bárban – Bérgyilkosok Budapesten! Eljött az idő, hogy végre te is kiélhesd titkolt vágyaidat. Ismét megrendezzük a FUNZINE mindent elsöprő Halloween buliját, amire szeretettel várunk minden lelkes olvasót és FUNZINE arcot. Bulizz velünk október 31.-én a Buddha Bárban, ahol lesznek gyilkosok és áldozatok, koktélok és zene mámor, na meg jobbnál jobb kosztümök! A kérdés már csupán ennyi: te mi leszel?

Belépő: 3000 forint, ami tartalmaz egy welcome drinket, valamint jelmezben érkezőknek két, jelmez nélkül érkezőknek egy ajándék koktélt is!

http://www.funzine.hu/hu/venues/buddha-coffee-bar/ 


2. Vad Fruttik az A38-on – A dallamos és ütős rock cukorkák a te estédet is megédesítik majd november 3.-án az A38-on! Lesz Sárga Zsiguli, meg Egy éjszaka Bohémiában, így a jó hangulatba ringató ütemek garantáltak. Az öt srác karrierjét ma már Lovasi András is egyengeti, tehát ebből az estéből is csak jó sülhet ki! Miért hagynád ki?

Belépő: 2000 Ft

http://www.funzine.hu/hu/venues/a38-allohajo/

3. Corvintető – November 2.-án a már megszokott Corvintetős színvonal várja a bulizni vágyókat, kivételesen turbó iramban lüktetnek majd az elektro beatek. Ha feltévedsz a hosszú lépcsőkön, garantáltan nem fogsz csalódni: a kanadai Hobo, San Fransisco Beat, Zajac, Subotage, Ioda, Sinko és Dr.Zoidberg vár téged a belváros legfrankóbb háztetőjén!

Belépő: 1000 Ft, 23.00 után 1500 Ft

http://www.funzine.hu/hu/venues/corvinteto/

4. Barba Negra, Dark Electro Night – A RedAster designer csapata tíz éves! Ennek köszönhetően hatalmas elektronikus bulival kedveskednek minden Halloween őrültnek a Barba Negrában! Tombolj a ’80-as évek slágereire, a Volkova Sisters-re, a Skinny Patrinire és végül vezesd le a bolondériát az angol Radioactive Man koncertjén, október 31.-én! Egy kis kreativitással még az est jelmeznyertesévé is avanzsálhatsz!

Belépő: elővételben 2500 Ft, helyszínen 3000 Ft

http://www.funzine.hu/hu/venues/barba-negra-music-pub/

5. Tiger Lillies az Akváriumban – Az angol kultikus trió már 1989 óta zúzza zamatosan a zenei ipart. A sötét kabarét élőben csodálhatod meg az Akvárium színpadán, ahol meghökkentő módon keverednek majd a musical elemek a cigányzene klasszikus melódiáival. Grammy díjra is jelölték már a zenekart, tehát a tehetség elismert, a frenetikus showműsor pedig garantált. Ne hagyd ki őket november 4.-én este!   

Belépő: elővételben 3500 Ft, helyszínen 4000 Ft

http://www.funzine.hu/hu/venues/akvarium/

Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
Halloween Night Fest a Corvin moziban
RedAster Halloween Party
Snowattack Warm Up Party