Top 5 buli a hétvégére

November vége van, egyre hidegebb, de te lehet, hogy mégis többre vágysz egy mozinál? Íme, a legjobb parti ajánlatok a hétvégére!

Hálaadás Party a Hard Rock Caféban 

A Hálaadás nagyobb ünnep az amerikaiaknál mint a karácsony. Egy olyan szentestét képzelj el, ahol a családtagok hálát adnak mindenért, amijük van. Szeretet a köbön. Sült pulyka, áfonyaszósz, krumplipüré és tökös pite. Te is szívesen részt vennél a nyugati banzájban? Irány a Hard Rock! A Váci utca ékszerdobozkájában nemcsak vacsorajegyet válthatsz, de egy fergeteges HepCats koncerten is részt vehetsz, november 24-én!

Balkán Party a Grundon

Élvezd a népzene elektronikus vonulatát a Grundon 24-én este, ahol Yu Party, Dj Macsity és Dj Vucko gondoskodnak az izzasztó hangulatról! Lesz vetítés, ahol Blaskó Márta filmjén ámuldozhatsz, illetve balkáni gasztrosarok is, ahol a faszénen sült pljeskavica kóstolgatás kihagyhatatlan! Egy igazi színfolt a belvárosi szombat estében!

Közgáz Gólyabál

Na, ez a buli tényleg elképesztő lesz! Csak ennyit mondunk: Punnany Massif, Mary Popkids, Supernem, DSP, Heaven Street Seven, Brains, Irie Maffia és Soerii és Poolek! Válogass kedvedre a hazai underground legjobbjaiból!

Nouvelle Vague az A38-on

Francia bolondéria egy sokkoló, színpadi produkció keretein belül! Lightos melódiák, extravagáns kosztümök, egy új énekesnő duruzsoló karakterrel, és egy felejthetetlen musical! Miért pont erről maradnál le? Az A38 szigorúan a legjobbat prezentálja minden este, így a jó hangulat és a fergeteges élmény garantált 23-án este!

Ladánybene 27 az A38-on

Ha valódi lazulásra vágysz a hétvégén, és szívesen kiráznád magadból a főnököd által okozott stresszt, akkor nincs másra szükséged, csak a reggae-re. Ráadásul Magyarország legrégibb reggae zenekara nem egy átlagos koncerttel készül: a Hajón ünneplik a 27. születésnapjukat! Ami eddig csak egy név volt, mostanra velős múlttá avanzsált. Kívánj te is boldog szülinapot a srácoknak, november 24-én!

Hangolódj rá a bulira! Íme, egy kis ízelítő!


Tetszett a cikk? Csekkold ezeket is!

Anne Hathaway anya lenne?

Sztárok diétája: zóna diéta

DJ Sterbinszky – Éjszakai party

 

Tetszett a cikk? Akkor csekkold az alábbiakat is!
Rupa and the April Fishes, plusz Elefánt
Radics Gigi lemezbemutató koncert
Fear Factory az A38-on